- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но адски съм объркана!
Та имам си приятел от близо 4 месеца. За сега на пръв поглед всичко е добре. Забелязва се, че аз много го обичам. Рядко се караме, но когато това стане, обикновено аз започвам. Един ден така го разплаках, защото се съмнявах, че ме обича. Сега отново много се притеснявам. Вчера, когато се видяхме, той ме гушна, защото му казах, че съм разстроена и полудявам, и ми каза, че ме обича много, и ме попита защо въобще се съмнявам. И аз това се чудя, но някак си главата ми е постоянно замаяна в натрапчиви мисли. Аз си мисля, че той не иска да излизаме, не ме обича и не смята, че сме подходящи един за друг, а той отрича и казва, че си мисля така, защото той подтиска емоциите си, за не стане уязвим. Доказвал ми е , че ме обича, но аз все така не го чувствам и искам съвет!!! Особено момчетата, кажете дали е искрен?
Ако не престанеш с тия глупости от сорта "те ни ме обичаш" скоро няма да имаш връзка, за която да се оплакваш. Научете се как да поддържате една връзка, която искате. Може чат пат да го дразниш, да си закачлива с това, но като чета виждам, че прекаляваш. Отдавна да съм те зарязал, пък ако ще да те обичам до костите.
Щом е с теб сигурно те обича.
Добре, той давал ли ти е признак, че не те обича? Доколкото виждам дори те търси често, ако не те обичаше нямаше и да се притеснява за твоите мисли.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сигурно си била наранявана в миналото и асоциираш него с някой друг. Ако е така, нормално е, това е защитна реакция. Просто поговори с него и му кажи какво те притеснява. Щом не ти е дал поводи да се съмняваш и казва, че те обича сигурно е така.
Много тъпо държание стегни се момчето те обича и иска да е с теб ако не искаше нямаше да търпи тия работи
Радвам се, че смятате така. И наистина, за да отговоря на един коментар, да, нарани ме едно момче, в което бях адски влюбена, с него ми бе първата целувка, а той ме заряза много студено...
Тогава това обяснява съмненията ти и е разбираемо, но трябва с времето да се научиш, че хората са различни. Когато сме ядосани винаги ще кажем "всички мъже са еднакви", но трябва да правим разлика в границите. В началото ще ти е малко трудно, но ще трябва да започнеш да се доверяваш на хората.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Моят съвет щесе препокрие с това, което всеки психотерапевт би ти казал : Спри да се държиш като тъпа путка
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това че в миналото си имала някво приятелче, което те е наранило не те оправдава да се държиш като ...(да не казвам).. покрай сегашния си приятел.. постави се на негово място! Винаги при спор се поставяй на мястото на другия .. представи си какво ще е той да ти казва "съмнявам се, че ме обичаш" +тва ти сама каза, че достатъчно пъти го е доказалкъде изобщо има място за съмнение
върви да си го гушнеш и изобщо недей я мисли повече тая тема с още малко време съм сигурен, че сама ще се убедиш :P
Щом е с теб при това задушаване ... Евалата на момчето !!!