- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Травестит спечели Евровизия 2014
не гледам евровизия, пълен фарс е
Пу! Травестит! Такива неща не се случват в хетеросексуална православна Русия!
Всички държави гласуваха за него/нея, за да се направат на либерални
Харесаха ми ми посланието му и песента му
Пя добре, но спечели благодарение на тва, че е травестит
Не виждам причина да съдя хората по това каква сексуална ориентация имат
Мхм. Мда, много.
Освен това искам да направя една забележка. Травестит е мъж, който си е мъж, НО се облича като жена, работи, изкарва пари. Ама си е мъж. Транссексуалните НЕ го правят за пари, те са просто мъже в женски тела или жени в мъжки тела. Те се раждат такива.
Гнусна Евро-Гейска перверзия!! Значи тотално ме отвратиха от тая Европа!!
На мен песента ми хареса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всъщност, терминът за мъж, който се облича с женски дрехи и работи това е drag queen. Травеститите или кросдресърите не е задължително да се обличат така заради работата си.
Не знам при Кончита случаят какъв е, но Верка Сердючка (която гледам често се споменава тук) си е точно drag queen. Верка е измислен персонаж, героиня, а не alter-ego и мъжът, който я играе си е най-обикновен мъж.
Това не е първият, който печели.
1998 Danna International спечели евровизя, но все пак с далеч по-добра визия и песен. :Д
dori ne mi se zanimava da ti obqsnqvam....ako beshe "prirodno obusloveno" ne mislish li che shtqha da se rajdat takiva hora(izkluchvam hermafroditite,zashtoto pri tqh ne stava vypros za nqkvo protivore4ie tqlo-syznanie,a po-skoro za neshto kato defekt v genetikata im),bes prirodata da iziskva ot 4oveka da gi "obuslovi" ?
budi si travers i pedal kolkoto iskash,samo ne mi obqsnqvai kolko estestveno bilo
Жалко отговора го няма в анкетата, димчоу твоят малък ум как ще коментира това ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN