- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жени-Защо?
Ще се опитам да напиша кратка тема.
Жени,повечето от вас казвам повечето твърдите,че гледате характера.Защо тогава стереотипа за мъж е:
-Да бъде фитнес-маниак.
-Да скача на бои.
-----------------
Или другият стереотип за вас:
-Бретон.
-И дрешки в стил ''СУАГ''
Защо сте такива? Имам много случай в който момичета тръгват с някой мъже като тези по-горе след 2 седмици късат,защото той ги е зае*ал заради друга.Защо не започнете да гледате хората по душа.Да всеки гледа външният вид както ние мъжете така и ние жените.Но има разлика,вие жените сте глупави.Знам,че ще ме препсувате дами,но това е така.Глупави сте и заради това попадате на Женкари който ви разиграват.На мен ми писна да гледам 97 98 99 набори момичета,който вече са ''Отворени'' пушат,пият общо взето правят неща с който да привличат внимание.Не останаха ли свестни жени и свестни мъже за тях ?
Ако ти кажа, че съм 150см и тежа 75 килограма, но имам невероятен характер, ще ми дадеш ли шанс да ме опознаеш?
Аз съм сигурен, че ти си неподдържан младеж, който търси място за изява на личния си мързел и нежелание да промениш живота си. Стереотипите са грешни, ти грешиш. Има изключения и за едното и за другото. Не бива да се изключва едното за сметка на другото.
Да, тъпа съм.
Искам да видя какво ще каже автора, понеже е много лесно да се мрънка, че никой не го иска, но обикновено точно тези мрънкащите имат най-високи изисквания. Разбира се те самите очакват момичето на мечтите им да им падне ей така без те да положат никакви усилия за външният си вид.
Първо към набор 99, сериозно ли се обръщаш с "жени"?
Второ изказвания от този тип обикновено са любими на разни типове, които момичетата дори не поглеждат. В повечето случаи обаче това се дължи не на факта, че не изглеждат като културисти, а на това, че са скучни, с неприятен характер и с голям проблем в самочуствието.
Имах познат висок 1.65 и момичетата му се лепяха като гербови марки, а въобще не го намирах за аткрактивен.
По-лесно ти е да се обвиняваш, че си дебел/кльощав/имаш пъпки отколкото, че може просто да не си интересен? Защото второто се променя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм широко скроен човек.За мен няма никакво значение дали момичето/жената пред мен е грозна/хубава ; дебела/слаба.
Виждам,че тук пишат всякакви хора.Вие имате право на мнение и аз ви го уважавам,защото точно заради това е този форум.Да пуснеш тема и да видиш чуждите мнения.Виждам,че имате въпроси към мен,ще се опитам да ви отговоря за да може да съм коректен с вас както и вие сте с мен.
bloodyF- Ок приемам ти мнението.Според мен си от малкият процент жени с интелект.
Hayashi-Не мога да си направя лична самооценка заради това ще ти отговоря по друг начин.Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.Това не го казвам,аз а се опитвам да цитирам моето обкръжение.Приемам и твоето мнение,просто не се познаваме и няма как да знаеш какъв съм и заради това предполагаш.
OverDrive-Най често думата младеж използват или в повечето случай наистина младежите или по-възрастните хора.И в двата случая поне според мен мястото не ти е тук.Разбира се уважавам и твоето мнение.Да нямам атлетично тяло.Но защо ми е ? Да ще предизвиквам женският интерес само че на база на какво? На мускул ли? И какво ще спя с жени.Чудесно за повечето мъже.Аз мога да ти кажа моето мнение,поне според мен.От личен пример ти казват,че именно повечето,казвам повечето като изключим хората който си изкарват парите с тялото си и тези който просто искат да имат добра фигура,останалите са били невидими или по-точно казано са искали да се забележат.Аз ако исках да ме забележат,това което твърдиш ти нямаше да пиша тук.Аз просто исках мнение по въпроса.И мога да ти гарантирам,естествено жалко,че и с теб не се познавам моят живот е в пъти по интересен от твоя.Защото,пак казвам мое мнение,аз мога да определя човек какъв е само по това което пише.Да наречете ме нахалник,тъпак,многознайко .Но това е така.Аз не търся внимание или решение или по-точно някой да ми оправи живота.
И накрая:
HollyGolightly-Да,защо не.Стереотипа се е променил изключително много.Такава е модата,аз съм на почти 20 години.Но мога да ви кажа на тези след мен,че преди не беше така.Хората който са по големи от мен ще го потвърдят.
И за да бъда максимално честен с вас- Ръст: 186 Килограми: 101 Тяло: Закръглено.
Сега вие ми отговорете на този въпрос:
http://tinypic.com/r/4vg2m0/8
Какво получава той от нея?
Последно редактирано от deadshadow13 : 05-11-2014 на 01:05
Промени си обкръжението.
Като си се заобградил с кифли и батки, к'во очакваш?
И ако си тръгнал да търсиш сериозно момиче при 98-99, бая ще има да си почакаш.
Авторе ти явно не се вписваш в тези категории на мъже,които не харесваш и реши да се оплачеш.Докато генерализираш кои жени какво харесват шанса ти да си намериш момиче подходящо за теб не е много голям.
Аз ще ти отговоря от моя гледна точка, като не съм чела предишните коментари, включително и твоя дългия.
Имам приятели, които са закръглени и са приятни хора. Стават за лафче, разходка, но някак си не ме възбуждат по какъвто и да е начин. И честно да ти кажа, наречи ме повърхностна, но предпочитам не "нацепените батки", а просто спортуващи и грижещи се за себе си момчета за връзка. Това, че те се занимават с определен спорт за мен значи, че имат интерес, който развиват. Че са дисциплинирани, трудолюбиви и следват някаква поставена цел. Няма да ти обяснявам колко по-секси е едно стегнато и поддържано мъжко тяло, които излъчва сила и елегантност. Еми съжалявам, ама никога няма да тръгна с дебеланко, който ми се жалва как момичетата харесват 'нацепени' и той не прави нищо по въпроса.![]()
Кога си бил с всички жени за да знаеш че всичките харесват това дето си описал?
Много е лесно да се мрънка без да си се погледнал себе си
Авторе, явно още не си наясно с нещата, просто защото си малък или неопитен. Всички момичета харесват поддържани момчета. Не е въпроса само във фитнеса или swag модата. Става дума за това как човек изглежда и какво излъчва. Няма как да харесам глупав и не опитен мъж. Но ако е умен и опитен, пък има шкембе и се облича ужасно, значи пак не става.
Човек не е само една външност или само характер. Човек е съвкупност от качества, които привличат или отблъскват околните. И не всички момичета са глупави. Някои може да се "прелъгват" с някои готини момченца, които ги чукат и после ги изоставят. Но не може да слагаш всички под общ знаменател.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За сметка на това си ужасно неграмотен.
И хората, който са по-големи от теб, ще ти кажат, че тинейджърите винаги се водят по модата. Дали харесват СУАГ (квото и да това, така и не я разбрах тая концепция) или метъли, или рапъри, или Бекстрийт бойс, в даден момент израстват и го надрастват и търсят стабилен партньор. Външният вид винаги играе роля, никой няма да се влюби от пръв поглед в интелигентността ти. Но в края на деня, свестните жени си намират свестни мъже. Замисли се къде търсиш. Ти като човек на почти 20... още нищо не си видял, че и да питаш: "Жени, що така?". Една жена не си имал досега. Само момичета.
вЕрвай ми
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аха, а защо момчешкия стереотип за момичета(за жени не може и да става дума в случая) е, че харесват посочените типове момчета? Присмял се хърбел на щърбел. Има толкова хубави и умни момичета, ама момчетата им хващат окото повечето безмозъчни кифли. Често ми се случва, когато съм на спирка да чувам ученичките, вярно е, че много от тях звучат много повърхностно, но има и стойностни момичета, просто са по-незабележими, защото вероятно не целят да са центъра на внимание.
Виж какво , каквито сме ние , такива сте и вие... Времената се менят , гащите се скъсяват , дрехите стават по оскъдни , ако наистина беше толкова широко скроен щеше да го разбираш ... На мен лично също ми е грозна цялата тази мания за внимание , но какво да се прави , на който му е куха главата , гледа да се наклепа с какво ли не , че да прилича на човекоподобно , лошото е че не важи само за жените , аз мъж наскоро не съм видяла , само някакви батки с по-гладки крака от моите и по тънки вежди с по-къси и по-прилепнали дрехи от тези на 80% от жените ... И ми говори , че жените са криви ...
трололо авторът си търси топ модел с диплома от Оксфорд
дали ще ги преброя на пръстите на едната си ръка завършващите на година такива в световен мащаб е въпросът![]()