Аз съм широко скроен човек.За мен няма никакво значение дали момичето/жената пред мен е грозна/хубава ; дебела/слаба.
Виждам,че тук пишат всякакви хора.Вие имате право на мнение и аз ви го уважавам,защото точно заради това е този форум.Да пуснеш тема и да видиш чуждите мнения.Виждам,че имате въпроси към мен,ще се опитам да ви отговоря за да може да съм коректен с вас както и вие сте с мен.
bloodyF- Ок приемам ти мнението.Според мен си от малкият процент жени с интелект.
Hayashi-Не мога да си направя лична самооценка заради това ще ти отговоря по друг начин.Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.Това не го казвам,аз а се опитвам да цитирам моето обкръжение.Приемам и твоето мнение,просто не се познаваме и няма как да знаеш какъв съм и заради това предполагаш.
OverDrive-Най често думата младеж използват или в повечето случай наистина младежите или по-възрастните хора.И в двата случая поне според мен мястото не ти е тук.Разбира се уважавам и твоето мнение.Да нямам атлетично тяло.Но защо ми е ? Да ще предизвиквам женският интерес само че на база на какво? На мускул ли? И какво ще спя с жени.Чудесно за повечето мъже.Аз мога да ти кажа моето мнение,поне според мен.От личен пример ти казват,че именно повечето,казвам повечето като изключим хората който си изкарват парите с тялото си и тези който просто искат да имат добра фигура,останалите са били невидими или по-точно казано са искали да се забележат.Аз ако исках да ме забележат,това което твърдиш ти нямаше да пиша тук.Аз просто исках мнение по въпроса.И мога да ти гарантирам,естествено жалко,че и с теб не се познавам моят живот е в пъти по интересен от твоя.Защото,пак казвам мое мнение,аз мога да определя човек какъв е само по това което пише.Да наречете ме нахалник,тъпак,многознайко .Но това е така.Аз не търся внимание или решение или по-точно някой да ми оправи живота.
И накрая:
HollyGolightly-Да,защо не.Стереотипа се е променил изключително много.Такава е модата,аз съм на почти 20 години.Но мога да ви кажа на тези след мен,че преди не беше така.Хората който са по големи от мен ще го потвърдят.
И за да бъда максимално честен с вас- Ръст: 186 Килограми: 101 Тяло: Закръглено.