.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Жени-Защо?

Hybrid View

Аз съм широко скроен човек.За мен няма никакво значение дали момичето/жената пред мен е грозна/хубава ; дебела/слаба.
    Виждам,че тук пишат всякакви хора.Вие имате право на мнение и аз ви го уважавам,защото точно заради това е този форум.Да пуснеш тема и да видиш чуждите мнения.Виждам,че имате въпроси към мен,ще се опитам да ви отговоря за да може да съм коректен с вас както и вие сте с мен.

bloodyF- Ок приемам ти мнението.Според мен си от малкият процент жени с интелект.
    Hayashi-Не мога да си направя лична самооценка заради това ще ти отговоря по друг начин.Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.Това не го казвам,аз а се опитвам да цитирам моето обкръжение.Приемам и твоето мнение,просто не се познаваме и няма как да знаеш какъв съм и заради това предполагаш.

OverDrive-Най често думата младеж използват или в повечето случай наистина младежите или по-възрастните хора.И в двата случая поне според мен мястото не ти е тук.Разбира се уважавам и твоето мнение.Да нямам атлетично тяло.Но защо ми е ? Да ще предизвиквам женският интерес само че на база на какво? На мускул ли? И какво ще спя с жени.Чудесно за повечето мъже.Аз мога да ти кажа моето мнение,поне според мен.От личен пример ти казват,че именно повечето,казвам повечето като изключим хората който си изкарват парите с тялото си и тези който просто искат да имат добра фигура,останалите са били невидими или по-точно казано са искали да се забележат.Аз ако исках да ме забележат,това което твърдиш ти нямаше да пиша тук.Аз просто исках мнение по въпроса.И мога да ти гарантирам,естествено жалко,че и с теб не се познавам моят живот е в пъти по интересен от твоя.Защото,пак казвам мое мнение,аз мога да определя човек какъв е само по това което пише.Да наречете ме нахалник,тъпак,многознайко .Но това е така.Аз не търся внимание или решение или по-точно някой да ми оправи живота.

И накрая:

HollyGolightly-Да,защо не.Стереотипа се е променил изключително много.Такава е модата,аз съм на почти 20 години.Но мога да ви кажа на тези след мен,че преди не беше така.Хората който са по големи от мен ще го потвърдят.

И за да бъда максимално честен с вас- Ръст: 186 Килограми: 101 Тяло: Закръглено.

Сега вие ми отговорете на този въпрос:

http://tinypic.com/r/4vg2m0/8

Какво получава той от нея?
    Последно редактирано от deadshadow13 : 05-11-2014 на 01:05

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от deadshadow13 Виж мнението
    Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.Това не го казвам,аз а се опитвам да цитирам моето обкръжение.
    За сметка на това си ужасно неграмотен.

И хората, който са по-големи от теб, ще ти кажат, че тинейджърите винаги се водят по модата. Дали харесват СУАГ (квото и да това, така и не я разбрах тая концепция) или метъли, или рапъри, или Бекстрийт бойс, в даден момент израстват и го надрастват и търсят стабилен партньор. Външният вид винаги играе роля, никой няма да се влюби от пръв поглед в интелигентността ти. Но в края на деня, свестните жени си намират свестни мъже. Замисли се къде търсиш. Ти като човек на почти 20... още нищо не си видял, че и да питаш: "Жени, що така?". Една жена не си имал досега. Само момичета.

вЕрвай ми
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    или Бекстрийт бойс
    АГАХХАХАХАХААХ НЕ ТАКА, ТВА СИ Е НАШЕ, ТЕ НЕ СА ЧУВАЛИ ТЕЗИ БОЙЧЕТА

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    АГАХХАХАХАХААХ НЕ ТАКА, ТВА СИ Е НАШЕ, ТЕ НЕ СА ЧУВАЛИ ТЕЗИ БОЙЧЕТА
    е, и аз не разбирам от суаг и хипстър, ама какво да се прави
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Аз съм широко скроен човек.За мен няма никакво значение дали момичето/жената пред мен е грозна/хубава ; дебела/слаба.
    На баба ти хвърчилото!!

П.С. Опазил ме Бог критериите ми за мъж да се изчерпват с "да има чувство за хумор и лична хигиена". Опазил ме Бог и от мъже, търсещи само тия две качества в мен.

anonymous895156
    Guest
    Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.
    да, а аз съм забавен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си