.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Жени-Защо?

Мега фен Аватара на tori
    Ужас, ква е тая мъка?! Как може ние всичките женски да сме тъпи до немай къде, да гледаме тела, пари, коли и такива работи?! Как може мъжете да са тоооооооолкова дълбокомислени, че да гледат характери, марактери и такиа? Къф е тоя свят, бе братче?! Що сме такива ужасни и ви измъчваме така вас - горките пуфкафи момченца с идеали, морал и блестящ Ентелект?!

Мега фен Аватара на 102
    иронията е присъща за интелигентните ора тъпа женска такава

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deadshadow13 Виж мнението
    Въпреки,че тук не е мястото ще ти кажа,че съм интелигентен с чувство за хумор и лична хигиена човек.
    да, а аз съм забавен

Колко сте забавни всичките.Нищо нищо всяка една от вас я е очукал живота,или по-точно такъв какъвто аз описах по-горе.Но нищо има си хора за всяка работа,явно вашата е да критикувате хората и да се правите на интересни.Само доказвате ,че сте нищо повече от глупави женски с грахово зърно в главата вместо мозък.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Колко сте забавни всичките.Нищо нищо всяка една от вас я е очукал живота,или по-точно такъв какъвто аз описах по-горе.Но нищо има си хора за всяка работа,явно вашата е да критикувате хората и да се правите на интересни.Само доказвате ,че сте нищо повече от глупави женски с грахово зърно в главата вместо мозък.
    Но поне пишем грамотно.
    Когато претендираш за нещо е добре да имаш аргументите да го защитиш. Не да идваш да генерализираш и да обиждаш всички жени вкупом. Каквито и да са ти причините, щом се имаш за интелигентен, щеше да знаеш как и къде се слага граница.
    Когато пишеш подобни мнения, бъди подготвен за негативен отзвук от очуканите жени. Нас поне ни чукат... а ти смяташ, че е обидно... защо ли...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Аз ще ти отговоря от моя гледна точка, като не съм чела предишните коментари, включително и твоя дългия.

Имам приятели, които са закръглени и са приятни хора. Стават за лафче, разходка, но някак си не ме възбуждат по какъвто и да е начин. И честно да ти кажа, наречи ме повърхностна, но предпочитам не "нацепените батки", а просто спортуващи и грижещи се за себе си момчета за връзка. Това, че те се занимават с определен спорт за мен значи, че имат интерес, който развиват. Че са дисциплинирани, трудолюбиви и следват някаква поставена цел. Няма да ти обяснявам колко по-секси е едно стегнато и поддържано мъжко тяло, които излъчва сила и елегантност. Еми съжалявам, ама никога няма да тръгна с дебеланко, който ми се жалва как момичетата харесват 'нацепени' и той не прави нищо по въпроса.
    Най-точното мнение в тая тема .
    П.П Авторе малко на злоба ми лъха тая тема.Не всички спортуващи момчета са повърхностни повечето от омето обръжение са страшно възпитани и отговорни .И другото какво значи да се бие аз 1000 предпочитам някой който може да се бие пред жалък страхливец .Извода е смени си обкръжението и започни да спортуваш и нещата ще се променят.

Не глупости не съм злобар.Исках просто мнение.Все пак благодаря на всички който ми отговориха.Само на моят въпрос не отговорихте,вторият ми коментар.И не знам къде виждате грешки в правописа ми,но здраве да е.Тук всички са учители по Български език.

Град
    Варна
    Не, глупости, не съм злобар.Исках просто мнение.Все пак благодаря на всички, който ми отговориха.Само на моят въпрос не отговорихте,вторият ми коментар.И не знам къде виждате грешки в правописа ми,но здраве да е.Тук всички са учители по Български език.
    ето грешките само в последния ти пост...
    неграмотността не се изразява само в неправилно писане на думички, а в непознаване правилата на писане

Не знам как намираш грешки,след като има Auto-Correct и след като пиша правилно.Но да затворим темата.Научих каквото ми трябваше.

anonymous895156
    Guest
    Не знам как намираш грешки,след като има Auto-Correct и след като пиша правилно.Но да затворим темата.Научих каквото ми трябваше.
    повярвай ми, пълен си с грешки

Град
    Варна
    auto-correct поправя само неправилно изписаните думи
    няма да ти поправи запетаите (с които, между другото е добре да се запознаеш), нито пълен/кратък член, нито кога се пише Й в думите... елементарни неща, които би трябвало да знаеш, щом твърдиш, че си интелигентен

Ама какъв е тоя Off Topic бе хора.Толкова ли издребняхте всичките,че да следите коментарите за запетаи.За 5 години нищо не се промени бе даже какви 5 аз съм регистриран от 7 години.Супер тъпотия под почти всяка тема има 6 коментара с поправяне на грешки.В тоя форум всички разбирачи се извъдихте.И модератора казах ти затвори темата защото няма никакъв смисъл вече.Разбрах каквото ми трябваше.Да почна ли да псувам за да затворите темата.Адски интелектуални хора се извъдихте по форумите.

Град
    Варна
    ако започнеш да псуваш, най-много да си навлечеш бан, но с ултиматуми няма да ме принудиш да я затворя...

и да, интелектуални сме и се гордеем благодарим, че отдели от времето си да го забележиш

Ама и ти Lady си безгрешна.
    Просто не виждам смисъл тази тема да се появява в форума и хората да си губят времето с нея.

Град
    Варна
    тогава защо изобщо я написа?

За да вида мнението на змиите така де на вас жените.

anonymous708973
    Guest
    E, докато наричаш набори 98, 99 "жени", какво да ти отговорим
    Ние сме престарели значи, не сме ти в таргет групата.

Не взимай акъл от тъпи тутки
    Почти всички жени са такива, трябва да го приемеш.

Talking

Хайде стига жените такива жените онакива.... почти съм сигурна, че единствените жени, които познавате са майките ви и бабите ви. Не е нормално да наричаш 18 годишни купонджийки жени. Няма как да познавате всички за да обеснявате какви са. Има много различни жени, които се интересуват от истинските качества на един МЪЖ (не на лигльо). Самите вие избирате да сте с кифли без мозък, а после обиждате всички заедно... Това са пълни глупости за критериите. И когато срещнеш истинки човек тогава ще разбереш защо!
    И се обръщам към всички, които пишат тук: не бъдете груби едни към други. Светът е малък за вашата голяма злоба.

Не глупости не съм злобар.Исках просто внимание
    Така по-бива

Голям фен Аватара на Illusion772
    Авторе виж сега . По принцип съм по-малък от теб и за това няма да се правя че имам твоя опит или че те разбирам напълно - това което ще кажа си е мое мнение.
    По отношение на момичетата не разбирам защо се учудваш когато те харесват "нацепени батки" ( използвам този израз макар и да не го харесвам много). Все пак замисли се колко мъже/момчета биха издържали да не поогледат някои хубаво оформен женски задник - нека да бъдем обективни. И в това отношение смятам, че щом жените харесват това с тялото защо да не се опитаме да им го дадем , сега друг е въпроса че не на всеки е по силите тяло тип Лазар Ангелов, Грег Плит и тн. И понеже ми се струва, че си интелигентен човек - ще те върна към антична Гърция - Там (предполагам че знаеш) философията е била , да се развива тялото паралелно с ума и лично аз това търся. Тези стериотипи "Умен - но пълен" и "Тъп - но релефен(назобен)" са отдавна отживелица. Живеем в време където - ако има желание има и начин. Съществуват десетки възможности да отслабнеш или въобще да подобриш външния си вид.
    Другото нещо което ми направи впечатление, беше коментара ти относно това че жените зарязвали мъжете както им дойде (май беше нещо по-различно). По това отношение смятам, че за това ние (като силен пол) можем да надвием над себе си и да се държим с всяка както заслужава - ако иска боклук , нека да го има - ако иска джентълмен , нека да го има. Всеки го може това - въпрос е на тренировка и воля.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ето грешките само в последния ти пост...
    неграмотността не се изразява само в неправилно писане на думички, а в непознаване правилата на писане
    и празното място след знак ;/ всички го подценяват, но когато тръгнат да принтират, разбират значението на думата член
    n00bs

Аз не познавам жени, които да са луди по `мусколестия пич,който скача на бой на всичко живо` или `смъкнатия` и т.н.
    Това са идеалите на 14, 15-годишните

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    и празното място след знак ;/ всички го подценяват, но когато тръгнат да принтират, разбират значението на думата член
    не го подценявам, реших да не го споменавам, защото да пишеш грамотно на компютър означава да можеш да пишеш грамотно и на български език, а на него му липсва второто, така че няма как и първото да му е наред... рекох си, че твърде ще го комплексирам...
    аз не знам как може да се пропуска, ама може би просто твърде съм свикнала да слагам интервал след всеки знак

Мега фен Аватара на 102
    казах си
    не рекох си
    да не бъдем селяни
    и да си напраем салата от доматита

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми