Авторе виж сега . По принцип съм по-малък от теб и за това няма да се правя че имам твоя опит или че те разбирам напълно - това което ще кажа си е мое мнение.
По отношение на момичетата не разбирам защо се учудваш когато те харесват "нацепени батки" ( използвам този израз макар и да не го харесвам много). Все пак замисли се колко мъже/момчета биха издържали да не поогледат някои хубаво оформен женски задник - нека да бъдем обективни. И в това отношение смятам, че щом жените харесват това с тялото защо да не се опитаме да им го дадем , сега друг е въпроса че не на всеки е по силите тяло тип Лазар Ангелов, Грег Плит и тн. И понеже ми се струва, че си интелигентен човек - ще те върна към антична Гърция - Там (предполагам че знаеш) философията е била , да се развива тялото паралелно с ума и лично аз това търся. Тези стериотипи "Умен - но пълен" и "Тъп - но релефен(назобен)" са отдавна отживелица. Живеем в време където - ако има желание има и начин. Съществуват десетки възможности да отслабнеш или въобще да подобриш външния си вид.
Другото нещо което ми направи впечатление, беше коментара ти относно това че жените зарязвали мъжете както им дойде (май беше нещо по-различно). По това отношение смятам, че за това ние (като силен пол) можем да надвием над себе си и да се държим с всяка както заслужава - ако иска боклук , нека да го има - ако иска джентълмен , нека да го има. Всеки го може това - въпрос е на тренировка и воля.