.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Ниска съм! :(

Здравейте! На 14 години съм, момиче и съм 1.53... Чела съм, че растежът продължава до 24 години, но не съм убедена, че ще дръпна още! Вие как мислите?! Какво бихте ме съветвали?! Ако знаете нещо, моля кажете, ще ви бъда много благодарна!

не мисля че някой от тук може да ти гледа в бъдещето , всичко си зависи от неща , например ръста на родителите ти - ако те са ниски твърде вероятно е и ти да си ниска въпреки че има изключения .

ако толкова много ти пречи , запиши се на баскетбол , волейбол нещо такова където се скача много и се надявай да пораснеш

Ще ти мине, просто период. И аз преди 2-3 години се впрягах заради това, но сега даже го смятам за предимство. За протокола- почти на 17 съм, 155 см. Все пак баскетбол или волейбол могат да помогнат с няколко сантиметра.

Благодаря!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Трябва да свикнеш хората да те гледат от високо, хе хе хе хе...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Виж родителите ти колко са високи. Ти ще бъдеш горе-долу колкото тях. Това е ген, неможеш да го промениш.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Пробвай да играеш баскетбол.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Виж родителите ти колко са високи. Ти ще бъдеш горе-долу колкото тях. Това е ген, неможеш да го промениш.
    Понякога не е до родителите точно.В фамилията й ако не са родителите то опредалено има някой по нисък

Спортове като волейбол и баскетбол издължават но в край на сметка всичко си е до ген и не очаквай от 153 да станеш 170 .

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    най-голямата глупост е това с баскетбола и волейбола ако беше така всички щяхме да сме по 1.80
    ако пораснеш с няколко см., то ще си е от самото ти развитие, а не защото си скачала с топка
    това, че само високи го играят не означава, че са станали такива от това
    n00bs

Купи си платформи(или кецове на платфирми);д!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си