Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
само,че аз имам по-точна преценка и съм видял повече от теб
Явно това, че си живял няколко години повече от мен, те прави специалист по морал, етика, ценностни системи и начин на хранене, така ли да го разбирам? А аз съм заблуден и трябва бързо да се осъзнавам, защото не споделям твоите консервативни виждания за живота и респективно съм в нарушение? Ако трябва да говорим за опит, познавам интелигентни хора, които са доста по-възрастни от теб и мен, и мирогледите им са подобни или почти съвпадат с моите. Естествено, има и такива, с които сме на противоположно мнение по много въпроси, важното в случая е, че възрастта може единствено да те предразположи към това да бъдеш много по-наивен и лесен за манипулиране, за какъвто ме набеждаваш ти, а, повярвай ми, човек, който е такъв, рядко успява на ниска възраст да отхвърли сам повечето наложени му от обществото стереотипи и често срещани заблуди и да си създаде свои на базата на това, което всеки ден вижда и което е натрупал и натрупва като знания. Никога не съм твърдял, че цял живот ще бъда такъв, какъвто съм сега (опазил ме бог това да се случи), хубаво е и ти да осъзнаеш, че невинаги си прав и че постоянно ще срещаш хора, чиито идеали се различават от твоите, като това, че мислят различно от теб, не ги прави глупави.

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
първо ще се откажеш от вегетарианството,защото ще изсъхнеш от глад,познавам много умни хора и никой не е казал добра дума за него
Скоро ще стават 6 месеца, откакто отказах месото, и се чувствам повече от добре - както физически, така и психически. Предполагам, че има хора с организми, които не реагират добре на отказване на месото, при мен обаче не е така и не знам за какъв глад говориш (вероятно протеинов? - не се тревожи, набавям си необходимите вещества )
Радвам се, че познаваш такива хора, аз пък знам за редица значими общественици и учени, чиято позиция е на другия полюс. И какво от това?

Ох, с тези постове ще заприличам на nqkoitam.