.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Обем ?

Обем ?

Само аз ли имам прекалено много обем ? Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..

Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви

Връзвай плитка ниско долу. И при мен се получава същото, просто имам много коса. После имам странна чупка до раменете, но поне гадният обем тип футболна топка го няма.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Връзвай плитка ниско долу. И при мен се получава същото, просто имам много коса. После имам странна чупка до раменете, но поне гадният обем тип футболна топка го няма.
    Ама аз искам да ми е права косата, но ще го пробвам. Има ли някви мазила дето да се стърчи така

Мазилата биха помогнали само на по-лека коса, но тя по принцип не получава потресаващ естествен обем. Ако имаш пластове, те допълнително придават обем точно там.
    Аз слагам спрей или масло всеки път, но получи ли се обема го свалям само с връзване на плитка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Мазилата биха помогнали само на по-лека коса, но тя по принцип не получава потресаващ естествен обем. Ако имаш пластове, те допълнително придават обем точно там.
    Аз слагам спрей или масло всеки път, но получи ли се обема го свалям само с връзване на плитка.
    Тя моята коса е рядка, но не знам защо така се получава всеедно съм имала ролка там просто много е странно.. дали ако я пръскам само там с лак и я реша ще стане ?

Голям фен Аватара на JuStElly
    И на мен ми не получава така понякога, зависи си как изсъхне ;д Ако я изправяш със сешоара, пробвай с по - малка четка.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Няма ли да стани ако връзва по-стегната опашка ниско доло?

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Няма ли да стани ако връзва по-стегната опашка ниско доло?
    Ще има гадна чупка :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си