Наистина гадна ситуация и не знам какъв съвет да ти дам. Може би ако за малък период от време живеете при баща ти може да се промени нещо, майка ти тогава ще започне да се замисля, но за момент няма как да се замисли. Както казаха нагоре - тя иска да се чувства отново желана и явно единствено това я крепи в момента. Все пак малко са жените, които се развеждат на 40 години, повечето от тях се примиряват с нежеланият живот с мъжа си, защото не искат да бъдат сами. Сега тя е в това положение и затова има мъже с нея винаги, а доколкото разбирам - по-млади. Разговорите няма да помогнат, единственият начин е да й покажеш, а не да й казваш. Човек не се замисля докато не се случи нещо. Знам, че като студентка нямаш много пари, но ако можеш да живееш в някой апартамент, който да плащаш наем. Не е нужно да е голяма, а някой по-мъничък, може от онези, които са с една стая и с теб да вземеш и брат ти. Може баща ти да ви помогне с това или просто да живеете при него. Но не знам какви са точните отношения и финансите, за да дам обективен съвет.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac