.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ!

Помощ!

Моето момиче има малко опит в целуването, аз никакъв говоря как да разбера кога е подходящия момент да Я целуна , и ако не намеря такъв. Как да го създам?
    Последно редактирано от niki11 : 05-07-2014 на 21:06

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кажи и, че имаш изненада за нея. Накарай я да си затвори очите и я целуни. Няма кво толкова да го мислиш, просто действаш.

Kaкво да направя след като си вкарам езика в устата и ,ако не успея ем да дишам и да се целувам или я направя много лигава. Ем да дишам през носа и да гултам слумката си докато езика ми е в нейната уста

Цитирай Първоначално написано от niki11 Виж мнението
    Kaкво да направя след като си вкарам езика в устата и ,ако не успея ем да дишам и да се целувам или я направя много лигава. Ем да дишам през носа и да гултам слумката си докато езика ми е в нейната уста
    Не е задължително да я целуваш още първият път с език.

Пич виж сега.. ти тоя език няма да го държиш 20 минути в устата без да го вадиш, така че предлагам ти да си пуснеш някое ютуб уроче, за да видиш как стават работите и може би ще си създадеш малко от малко представа какво е , а пък ако не просто извикай някоя твоя си приятелка и да се потренираш малко с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си