.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Exclamation Иска да се самоубие..

Отново се обръщам към вас. От една страна искам съвети от вас, а от друга просто ми тежи и искам да го споделя с някой. Имах връзка от 1 година с едно момче, но реших да се разделим, защото не се чувствах добре, той постоянно ме ограничаваше (не ми даваше да излизам с приятелки, да ходя някъде без него).. не издържах и просто поисках да се разделим. А сега той постоянно ме заплашва, че ще се самоубие, ако не се върна при него, може да ви се стори и смешно, но това е..Помогнете!

Виж,ще ти кажа,че според мен си направила правилният избор, той няма никакво право да те ограничава, нито да те заплашва по този начин. Просто показва колко е егоистичен, ако наистина обичаш някой, няма да го подлагаш на това.. ако ти трябва някой да те изслуша, аз съм тук, не смея да ти давам съвети, освен да говориш с родителите си за това, те биха могли да помогнат..ако може се опитай да поговориш и с него, той може и да не осъзнава какво ти причинява. Само не прибързвай с каквото и да е!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1. Кажи му, че е путка и че не му стиска да се самоубие.
    2. Виж какво ще стане.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Щом заплашва да го направи - няма да се самоубие.
    Само не го провокирай, че нищо не се знае, де.
    По-добре си трай и говори с възрастен за това.
    Във всеки случай това момче има нужда от лекар, а ти да се оттървеш от него.
    *сън*

След като ти го е съобщил, шансовете да го направи граничат с нулата. Не се поддавай на манипулациите му, кажи му, че ще кажеш на родителите му и ще спре.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Бившият ти приятел е слабохарактерен щом не може да приеме раздялата ви,а използва и заплахи.Не му давай възможност да те задържи с подобни неща,това за родителите наистина е добра идея,а в краен случай го заплаши,че трябва да го освидетелстват като луд.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма да се самоубие. В това бъди сигурна. Явно е, че има някакви душевни проблеми, както и трудно общуване с хората, но това си е негова грижа, както и на родителите му (предполагам е осиновен). Ти си направила правилния избор и не се чувствай виновна за това.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    предполагам е осиновен
    Аре уе, верно? :Д Защо го реши?

Иначе с другата част от мнението ти съм напълно съгласна. Това е вик за помощ, вик за състрадание. За тази една година ти си го опознала достатъчно добре предполагам, за да знаеш колко му е лабилна психиката и на какво е способен.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Аре уе, верно? :Д Защо го реши?
    Защото това е депресивно състояние, което се наблюдава най-често при осиновените деца. Те обикновенно изпитват панически страх от това да изгубят някого, защото го асоциират с това, че са изгубили биологичните си родители. Това не значи, че на 100% е осиновен, но е логично да се предположи. Нека авторката да каже ако знае.

Ами не, не е осиновен. Някой каза да съобщя на родителите му - според мен родителите му няма да го стреснат, поради факта, че той е на 20, (а аз на 16).. Просто съм адски объркана - не знам дали да му обръщам внимание, защото ме търси постоянно, или просто да го игнорирам, но ме е страх този игнор какво действие ще окаже върху психиката му..Но в никакъв случай не искам да сме отново заедно!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вие го изкарахте психично болен, а той е просто идиот. Ако наистина имаше шансове да се самоубие, тогава може да говорим за психични отклонения, това в случая е чисто и просто една долна манипулация.
    И мен веднъж ме поставиха в твоето положение, авторке. Знам колко ти е гадно, защото хем знаеш, че няма да го направи, хем се сещаш, че всяка година по новините дават поне един случай на самоубийство. Заради това, ти страдаш. Всъщност, с неговата манипулация той прави теб психично нестабилна. Абсолютно го игнорирай, не позволявай съвсем да те съсипе. Не знам какво целят тези хора, с тази манипулация, но наистина, ако щеше да го прави, нямаше да го оповестява постоянно.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    хем се сещаш, че всяка година по новините дават поне един случай на самоубийство
    Аз всяка седмица чета за поне един такъв.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е няма ли да ти е забавно наистина да се гръмне щом е готов да умре за такава простотия, защо е жив изобщо?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Една от нащо село се беше хвърлила заради подобна история, в момента не може да ходи нормално (леко куца) и я знаят като супермена, акнето е затрило много хора.
    n00bs

Повече от фен Аватара на GEMBI
    ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си