.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Awkward moment

Awkward moment

значи ,ако си в автобуса и има много места , изглеждаш добре и си привлекателен, стоиш на 4-ката най отзад и момиче се качи в автобуса и седне срещу теб ( има много свободни места) със сигурност озн нещо. Та днес ми се случи същото докато отивах по работа към града.Нали момичето се качи (беше с 3-4 години по голямо от мен , аз съм на 16 тя на около 19-20 ) и по едно време ме погледана ,аз не я гледах ,после пак а след това си засякохме погледите, после започна да си премята косата , нещо да прави на телефона си и по едно време ,мисля че почна да се облизва докато ме гледа,все едно she wants the D. Беше от скалата 1-10 ,7 защото имаше кофти нос ,та въпросът ми в такива ситуации как се реагира? Случвало ми се е и друг път дори да си навират задника си в моя пакет....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Има две възможности:

1. Момичето е седнало там по случайност,тия работи с косата/устните са плод на чекиджийското ти въображение
    2. Тя наистина е правила всички тези неща и определено е искала да прави секс с теб, но твоята щедра 7-ца по десетобалната скала в реалния живот е 2-ка или 3-ка и не само носът ѝ е кофти, ами е такова изчадие, че секс не е виждала от години и е достатъчно отчаяна да се възползва от девствено непълнолетно момче

Фактите говорят, че 1. е по-вероятно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

луд си кефиш ме , ама ппц беше добре момичето . Да ,малко повечко й дадох, някъде около 5,5 е ама имаше големи цици и яко дупе за т'ва ама май май си прав ...... ТЪПИ КУРВИ

Мега фен Аватара на RapExotic
    Филмиран си. Усещам, че мозъка ти е промит от "пик-ъп" форума и онези малоумници, които се смятат за лектори по "спортно здравословни свалки" (както те го назовават). Вместо да гледаш какъв нос има и да я оценяваш по десетобалната, по-добре попрочети малко психология и се научи как да общуваш с непознато момиче правилно.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Има две възможности:

1. Момичето е седнало там по случайност,тия работи с косата/устните са плод на чекиджийското ти въображение
    2. Тя наистина е правила всички тези неща и определено е искала да прави секс с теб, но твоята щедра 7-ца по десетобалната скала в реалния живот е 2-ка или 3-ка и не само носът ѝ е кофти, ами е такова изчадие, че секс не е виждала от години и е достатъчно отчаяна да се възползва от девствено непълнолетно момче

Фактите говорят, че 1. е по-вероятно.
    ^ The truth has been spoken

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Филмиран си. Усещам, че мозъка ти е промит от "пик-ъп" форума и онези малоумници, които се смятат за лектори по "спортно здравословни свалки" (както те го назовават). Вместо да гледаш какъв нос има и да я оценяваш по десетобалната, по-добре попрочети малко психология и се научи как да общуваш с непознато момиче правилно.
    Да.

И да е искала да прави нещо с теб, щяла е да съжали вероятно след това.
    И някои от нас наистина обичаме да сядаме най-отзад в рейса.

Повече от фен Аватара на analgin
    Бате, това ,че си е облизвала устните изобщо не означава ,че е искала да има някакви сексуални отношения с теб.. сеш се може да е яла дюнер и да е била жадна просто

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И някои от нас наистина обичаме да сядаме най-отзад в рейса.
    е верно ли автобуса спира с най-предната врата пред теб, ти се качваш и отиваш до най-отзаде, за да седнеш там :S

яко офтопик, ама и яко тъпа тема, тъйче нема проглем

Мега фен Аватара на 102
    шо не и каза каф е тоя нос ма оооооу

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    шо не и каза каф е тоя нос ма оооооу
    Много умнооооооооооо.........!!!!!!!!!!!!

, вие какви сте малоумни обаче ,нападате веднага, не съм искал нищо от нея защото си личеше че е курва а аз мразя курвите , питах само какво се прави в такава ситуация ,а вие к'во почвате да ми четете лекции за съвсем различни неща.Явно сте много ограничени ..... , а ти RapExotic не се прави на остроумен ,ти вземи да четеш повече защото явно не си разбрал правилно смисъла на въпросът ми

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от desperedbob Виж мнението
    , вие какви сте малоумни обаче ,нападате веднага, не съм искал нищо от нея защото си личеше че е курва
    Нали не харесваш курвите бе, смешко, кво ти пука как се действа в такава ситуация?
    Боклучав пубертет такъв, курва била. Незадоволено келешче.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ^Товаааа! Как ме дразнят такива като тебе, даже не искам да пиша...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от desperedbob Виж мнението
    , вие какви сте малоумни обаче ,нападате веднага, не съм искал нищо от нея защото си личеше че е курва а аз мразя курвите , питах само какво се прави в такава ситуация ,а вие к'во почвате да ми четете лекции за съвсем различни неща.Явно сте много ограничени ..... , а ти RapExotic не се прави на остроумен ,ти вземи да четеш повече защото явно не си разбрал правилно смисъла на въпросът ми
    Как си е личало, че е курва? Как го реши? И какво против курвите /ако използваме общоприетата олигофренска дефиниция - момиче, което спи с много мъже/? Аз съм ЗА тях. Ем се реве, че жените не пускали, ем се реве, че били курви. Масова мъжка комплексарщина. Че има долни боклуци - има, но няма как да го знаеш от един поглед. А ние да не сме по-хубави? И ние сме мърша.

От цялата ситуация усещам, че си девствен и си гневен, заради този факт, и обвиняваш грешните хора.

Може голяма част от тях да са малоумници и най-вероятно около 10% от тези реално им върви с жените, но екстраполирайки от аватара ти и написаното не мисля, че си в позиция да слагаш етикети. Десетобалното оценяване е произлязло доста преди концепцията 'пик-ъп' и е много разпространено в мъжки разговори в САЩ, например.
    И каква психология да чете, според тебе? Приложна, социална? Кои автори? Теорията я има, но как да я превърне във фактология? Препоръчай книги, обоснови се, дай лични примери. Помисли дали на човек, който пише по подобен начин биха му били полезни въобще психологични книги? Да? Не? Или просто искаш да изтърбушиш якия си коментар и в добавка с алфа аватара си да впечатлиш някоя 16-годишна девственица? Последното не беше въпрос. Не знам и аз.

Бях забравил в тоя форум колко експерти по теория върлуват.

Нали не харесваш курвите бе, смешко, кво ти пука как се действа в такава ситуация?
    Боклучав пубертет такъв, курва била. Незадоволено келешче.
    А ти се кротни малко, че вече са започнали да ти се разширяват вените на слепоочието и врата.
    Последно редактирано от umri : 05-13-2014 на 09:06
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Може голяма част от тях да са малоумници и най-вероятно около 10% от тези реално им върви с жените, но екстраполирайки от аватара ти и написаното не мисля, че си в позиция да слагаш етикети. Десетобалното оценяване е произлязло доста преди концепцията 'пик-ъп' и е много разпространено в мъжки разговори в САЩ, например.
    И каква психология да чете, според тебе? Приложна, социална? Кои автори? Теорията я има, но как да я превърне във фактология? Препоръчай книги, обоснови се, дай лични примери. Помисли дали на човек, който пише по подобен начин биха му били полезни въобще психологични книги? Да? Не? Или просто искаш да изтърбушиш якия си коментар и в добавка с алфа аватара си да впечатлиш някоя 16-годишна девственица? Последното не беше въпрос. Не знам и аз.

Бях забравил в тоя форум колко експерти по теория върлуват.
    Не знам какво искаш да кажеш с това, че не съм в позиция да слагам етикети. В позиция съм да си изкажа мнението и точно това правя. С десетобалното оценяване на момичета абсолютно не съм съгласен. Това не е някаква стока, на която да лепнеш етикет първо качество, второ качество, трето качество .. Всяка жена и индивидуална личност и не може да се каже, че едната е 7 щото имала крив нос, а друката е 8 щото е с прав. Ами тая с кривия нос може да е 10 пъти по-стойностен човек от другата.
    Тези от БГ "пик-ъп" семинарите говорят пълни глупости и само взимат пари. Незнам кой им е дал диплома, сертификат или каквото е там. Не отричам , че има техники при свалките, но те са доста далеч от това. Нали се сещаш, че един човек, който не може да каже две думи пред момиче и се държи като кретен няма как за 3 дни семинар да стане супер сваляч. И то срещу скромната сума от 300-400лв. Нека прочете Психология на Човека. Това със сигурност ще му помогне да осъзнае някой елементарни неща свързани с общуването.

Това с впечетляването на 16 годишни девственици няма да го коментирам. Отдавна ми е минало времето за такива работи. Мисля, че съм на друг етап от връзките си с жените.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не знам какво искаш да кажеш с това, че не съм в позиция да слагам етикети. В позиция съм да си изкажа мнението и точно това правя. С десетобалното оценяване на момичета абсолютно не съм съгласен. Това не е някаква стока, на която да лепнеш етикет първо качество, второ качество, трето качество .. Всяка жена и индивидуална личност и не може да се каже, че едната е 7 щото имала крив нос, а друката е 8 щото е с прав. Ами тая с кривия нос може да е 10 пъти по-стойностен човек от другата.
    Тези от БГ "пик-ъп" семинарите говорят пълни глупости и само взимат пари. Незнам кой им е дал диплома, сертификат или каквото е там. Не отричам , че има техники при свалките, но те са доста далеч от това. Нали се сещаш, че един човек, който не може да каже две думи пред момиче и се държи като кретен няма как за 3 дни семинар да стане супер сваляч. И то срещу скромната сума от 300-400лв. Нека прочете Психология на Човека. Това със сигурност ще му помогне да осъзнае някой елементарни неща свързани с общуването.

Това с впечетляването на 16 годишни девственици няма да го коментирам. Отдавна ми е минало времето за такива работи. Мисля, че съм на друг етап от връзките си с жените.
    Десетобалната система изказва Личното ти мнение за ВЪНШНИЯ вид на определено момиче. Няма за цел да обиди никого. Ти, като искаш, си спи със стойностните 70-килограмови мацки, но недей пей морал за това по какъв начин трябва различните хора да оценяват каквото и да е.
    Не съм бил на БГ пикъп семинар и не знам какво говорят и какви пари взимат, но явно ти си бил, в което няма нищо лошо, разбира се.
    Малко ме съмнява да си чел точно тази книга, че да я смяташ за адекватно предложение, но по би му помогнало, ако прочете "Изкуството да съблазняваш" на Робърт Грийн, "Играта" на Нийл Строс, книга свързана с практически съвети за невро-лингвистичното програмиране. Дори "Изкуството на войната" на Сун Дзъ би помогнало повече. А най би му помогнало да спре да чете олигофрени в тийнпроблем, дето в общия случай са на неговия хал, да престане да категоризира момичета, които го е страх да заговори и да си намери приятелка, като за начало.

Все същия си е тоя форум. Западащ.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    E, той момиче не може да заговори; преценя случайни момичета като курви; ти искаш приятелка да си намери. Е, коя ще е толкова побъркана? :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Човекът, като нормален тийнейджър, му се ебе, та две не вижда и си въобразява щуротии, вие докъде стигнахте...
    бахти
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Десетобалната система изказва Личното ти мнение за ВЪНШНИЯ вид на определено момиче. Няма за цел да обиди никого
    Да изказваш мнение по отношение нечий външен вид само по себе си е обида, стига да не е позитивно. А категоризирането на хората на база някакви признаци е най-малкото проява на лош вкус, а в определени ситуации - дори престъпление.

Колкото да не останеш с грешно впечатление уточнявам, че не взимам отношение по темата. Просто това изказване не ми допадна особено и се съмнявам да си от типа хора, на които околните са им основна тема на разговор, а тази част от поста ти намеква одобрение към подобно поведение.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Десетобалната система изказва Личното ти мнение за ВЪНШНИЯ вид на определено момиче. Няма за цел да обиди никого. Ти, като искаш, си спи със стойностните 70-килограмови мацки, но недей пей морал за това по какъв начин трябва различните хора да оценяват каквото и да е.
    Не съм бил на БГ пикъп семинар и не знам какво говорят и какви пари взимат, но явно ти си бил, в което няма нищо лошо, разбира се.
    Малко ме съмнява да си чел точно тази книга, че да я смяташ за адекватно предложение, но по би му помогнало, ако прочете "Изкуството да съблазняваш" на Робърт Грийн, "Играта" на Нийл Строс, книга свързана с практически съвети за невро-лингвистичното програмиране. Дори "Изкуството на войната" на Сун Дзъ би помогнало повече. А най би му помогнало да спре да чете олигофрени в тийнпроблем, дето в общия случай са на неговия хал, да престане да категоризира момичета, които го е страх да заговори и да си намери приятелка, като за начало.

Все същия си е тоя форум. Западащ.
    Аз лично също не съм бил на БГ семинар, но двама мои приятели, които бяха на по 19 и не бяха докосвали момиче ходиха. Дадоха по 300 или 400 (непомня точно, беше през 2011) лева за 3 дни семинари и практическо обучение, което се изразяваше в това да ги пуснат из центъра на София и да започнат да оценяват минувачките по десетобалната система. След това да ги заговарят с разни заучени фрази и да им искат телефоните, като през цялото време трябва да спазват стойка, дишане, поглед и тн. Цялата картинка беше доста нелепа. Изглеждаха като някакви наплашени ученици, които се потят пред черната дъска и се опитват да си разкажат урока, а тея "лектори" отзад им подвикваха какво да правят. И познай какво стана след това. Две години след това още не си бяха намерили приятелки. Само където изгърмяха с 300 лева и им напълниха главите с неправилна информация.
    Чел сам малко от тяхния форум и съм гледал техни видеа и имам представа за какво говорят.

Да, прочел съм тази книга, както и тази "Соблазнение или НЛП без комплексов - С.Горин и OSV" и мисля, че има какво да се научи и от двете. За останалите не мога да дам мнение.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Да изказваш мнение по отношение нечий външен вид само по себе си е обида, стига да не е позитивно.
    О, как така?
    Значи позитивно мнение може, ама негативно не? Каква е тая американска ученическа практика о.О

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Бе как и да се реагира, изпуснал си момента вече във всеки случай
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    О, как така?
    Значи позитивно мнение може, ама негативно не? Каква е тая американска ученическа практика о.О
    Не си ме разбрала вероятно. 3 ситуации ;
    а) седиш си с приятелка, пиете си кафето пред даскало и минава някой странно облечен и тя се изхилва 'виж го тя как се е облякъл'. Това няма да го търпя. Не съм кьорав, и сам мога да видя, пък и слабо ме вълнува мнението й за облеклото на хората около нас. Ако исках да знам щях да я попитам.
    б) същата ситуация, този път обаче го познавате странно облечения и идва при вас. Приятелката ти пак му се изхилва. Това съвсем няма да го търпя. Пълна простащина.
    в) отново същата ситуация, отново идва при вас, но този път ви пита дали не изглежда абсурдно или нещо от този род - тук вече съм окей.

Та вариант А ми е мнението и за въпросната 'система'.

anonymous708973
    Guest
    Ммм, пак същото бих казала.
    Както мога да отбележа, че мадамата, която върви пред мен на улицата, има аааадското дупе, така мога да кажа, че и тази, с която се разминавам, се е облякла като магистрална фея. Щом едното върви, върви и другото.
    Хората имат право да се обличат както си искат и не трябва пет пари да дават за моето мнение. Не претендирам да съм авторитет в никакъв случай, но пък имам правото да си нареждам наред, тъй като имаме свобода на словото.

puaartist
    Guest

Гледал съм на запис семинар и мога да кажа, че това, което казват не са глупости. Има много неща за които не съм се замислял. Но и всяко нещо което казват на семинара го има написано в други книги на тази тема. За сертификати не съм чувал някъде по света да се издават за пикъп артисти. Всеки може да организира такъв семинар стига да му се вържат няколко неопитни момчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си