- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Awkward moment
Бе как и да се реагира, изпуснал си момента вече във всеки случай![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ммм, пак същото бих казала.
Както мога да отбележа, че мадамата, която върви пред мен на улицата, има аааадското дупе, така мога да кажа, че и тази, с която се разминавам, се е облякла като магистрална фея. Щом едното върви, върви и другото.
Хората имат право да се обличат както си искат и не трябва пет пари да дават за моето мнение. Не претендирам да съм авторитет в никакъв случай, но пък имам правото да си нареждам наред, тъй като имаме свобода на словото.
Съгласна съм с горния коментар.
Смея да твърдя, че съм доста добре запозната с цялата история покрай пик-ъп-а, само трябва най-накрая да си довърша книгата "The Game". Естествено, като жена някои неща ме обиждат, хаха, но без това не може. Доста полезни неща може да научи един мъж, просто повечето нямат капацитета - или си остават сдухани и без подход, или - напротив - стават мегаотракани, на всяка мацка лепват оценка по десетобалната, в главата им са само оупънъри, негове, индикатори на интерес и т.н. Което е тъжно по много параграфи.
Номерът е да намериш баланса, както винаги. Научаваш някои неща, пречупваш ги през собствената си призма и така нататък![]()
ква е тая книга
изобщо за кво става въпрос, кви са тия неща
тия пикъп простотии само набутват вредни представи в детските главици.
Много разбирачи тука, аз си взимам отпуск.
Temet Nosce
벨야카