Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Не знам какво искаш да кажеш с това, че не съм в позиция да слагам етикети. В позиция съм да си изкажа мнението и точно това правя. С десетобалното оценяване на момичета абсолютно не съм съгласен. Това не е някаква стока, на която да лепнеш етикет първо качество, второ качество, трето качество .. Всяка жена и индивидуална личност и не може да се каже, че едната е 7 щото имала крив нос, а друката е 8 щото е с прав. Ами тая с кривия нос може да е 10 пъти по-стойностен човек от другата.
Тези от БГ "пик-ъп" семинарите говорят пълни глупости и само взимат пари. Незнам кой им е дал диплома, сертификат или каквото е там. Не отричам , че има техники при свалките, но те са доста далеч от това. Нали се сещаш, че един човек, който не може да каже две думи пред момиче и се държи като кретен няма как за 3 дни семинар да стане супер сваляч. И то срещу скромната сума от 300-400лв. Нека прочете Психология на Човека. Това със сигурност ще му помогне да осъзнае някой елементарни неща свързани с общуването.

Това с впечетляването на 16 годишни девственици няма да го коментирам. Отдавна ми е минало времето за такива работи. Мисля, че съм на друг етап от връзките си с жените.
Десетобалната система изказва Личното ти мнение за ВЪНШНИЯ вид на определено момиче. Няма за цел да обиди никого. Ти, като искаш, си спи със стойностните 70-килограмови мацки, но недей пей морал за това по какъв начин трябва различните хора да оценяват каквото и да е.
Не съм бил на БГ пикъп семинар и не знам какво говорят и какви пари взимат, но явно ти си бил, в което няма нищо лошо, разбира се.
Малко ме съмнява да си чел точно тази книга, че да я смяташ за адекватно предложение, но по би му помогнало, ако прочете "Изкуството да съблазняваш" на Робърт Грийн, "Играта" на Нийл Строс, книга свързана с практически съвети за невро-лингвистичното програмиране. Дори "Изкуството на войната" на Сун Дзъ би помогнало повече. А най би му помогнало да спре да чете олигофрени в тийнпроблем, дето в общия случай са на неговия хал, да престане да категоризира момичета, които го е страх да заговори и да си намери приятелка, като за начало.

Все същия си е тоя форум. Западащ.