Първоначално написано от
RapExotic
Не знам какво искаш да кажеш с това, че не съм в позиция да слагам етикети. В позиция съм да си изкажа мнението и точно това правя. С десетобалното оценяване на момичета абсолютно не съм съгласен. Това не е някаква стока, на която да лепнеш етикет първо качество, второ качество, трето качество .. Всяка жена и индивидуална личност и не може да се каже, че едната е 7 щото имала крив нос, а друката е 8 щото е с прав. Ами тая с кривия нос може да е 10 пъти по-стойностен човек от другата.
Тези от БГ "пик-ъп" семинарите говорят пълни глупости и само взимат пари. Незнам кой им е дал диплома, сертификат или каквото е там. Не отричам , че има техники при свалките, но те са доста далеч от това. Нали се сещаш, че един човек, който не може да каже две думи пред момиче и се държи като кретен няма как за 3 дни семинар да стане супер сваляч. И то срещу скромната сума от 300-400лв. Нека прочете Психология на Човека. Това със сигурност ще му помогне да осъзнае някой елементарни неща свързани с общуването.
Това с впечетляването на 16 годишни девственици няма да го коментирам. Отдавна ми е минало времето за такива работи. Мисля, че съм на друг етап от връзките си с жените.