Здравейте на всички.Имам връзка с една жена.Преди около година започнах нова работа тя ми е колежка , всъщност с нея се запознахме на работното място и оттам тръгна всичко.Тя е с 10 години по-голяма от мен омъжена е с 2 деца , доколкото виждам чувствата ни се засилват , но имам проблем , а той е следния.Тук таме се поскарваме малко и разбира се винаги тя отваря темата и все за глупости , но бързо ни минава.Та поради причината , че тя ми натяква колко много ме обича и прочие , наскоро я хванах или по-скоро тя си призна , че се е виждала с друг човек само и само да си изяснът някой неща , но разбира се аз не и вярвам защото преди това се бяхме скарали и тя ми каза , че е отишла на дискотека.Странно как хората отиват в дискотека или по-скоро в друг град за да си изяснът нещата.Общо взето това е историята и се чуда какво да направя защото това ме фкисна прекално много когато ми го каза и най-вече ме кара да се чувствам гневен.Не знам как да подходя и какво да направя , преди се виждахме доста често и винаги намираше начин и време да се видим , но сега все по-често ми отказва да излезем и това ме кара да си мисля , че се вижда с друг ... разбира се няма как човек да си помисли друго дори друг да беше на моето място.Аз лично обмислям ако евентуално е била с идеята да ме прави на шматкаи на идиот , да подходя по-малко груб начин например да и разваля семейството защото не е разведена и все още са заедно с нейният (съпруг).Знам , че това не е най-добрия вариант , но все пак КАКВОТО ПОСЕЕШ ТОВА ЩЕ ЖЪНЕШ.

П.С Моля за съвет и помощ може би малко или много глупаво ще ви се стори историята , но ми се случва за първи път да имам нещо към жена която е по-голяма от мен.