.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Влюбен съм

Здравейте аз съм Мъж на 22 и от половин година се влюбих в едно момиче но искам и тя да разбере че я обичам но и в същото време не искам и да прибързвам не искам да натискам нещата та как мога да и кажа за чувствата ми на първа среща няма да и казвам разбира се но след това трябва да разбере някак си тя за мен е специална та според вас как трябва да постъпя? с жестове и намеци предполагам

В никакъв случай не се обяснявай на жена.Просто чрез държанието ти и жестовете ти, тя сама ще усети за какво става въпрос.
    Вече има два варианта - да ти отвърне или не.
    При първия печелиш първата битка, при втория - я губиш, но поне си опитал, забравяш и продължаваш напред.Успех

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да и го покажеш чрез държанието си към нея. Не отлагай много дълго във времето за да не изгуби интерес.

Цитирай Първоначално написано от I want you Виж мнението
    В никакъв случай не се обяснявай на жена.Просто чрез държанието ти и жестовете ти, тя сама ще усети за какво става въпрос.
    Вече има два варианта - да ти отвърне или не.
    При първия печелиш първата битка, при втория - я губиш, но поне си опитал, забравяш и продължаваш напред.Успех
    знаеш ли колко е трудно ако трябва да я забравям това не е лесна работа

..земи се стегни.Кажи й че имаш някакви чувства и ще разбереш какво става...това е ако се познавате ,защото от написаното не се подразбира.Ако не се познавате , я питай иска ли да излезете да пиете по нещо... ако ти тегли шута или ти каже намери ме у фейса... по-добре си поплачи ,па ще ти мине...щото и такива изроди ги има

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Били обясни защо я "обичаш"?Ако е само заради външния вид, е ясна работата.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си