- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм
Здравейте аз съм Мъж на 22 и от половин година се влюбих в едно момиче но искам и тя да разбере че я обичам но и в същото време не искам и да прибързвам не искам да натискам нещата та как мога да и кажа за чувствата ми на първа среща няма да и казвам разбира се но след това трябва да разбере някак си тя за мен е специална та според вас как трябва да постъпя? с жестове и намеци предполагам
В никакъв случай не се обяснявай на жена.Просто чрез държанието ти и жестовете ти, тя сама ще усети за какво става въпрос.
Вече има два варианта - да ти отвърне или не.
При първия печелиш първата битка, при втория - я губиш, но поне си опитал, забравяш и продължаваш напред.Успех![]()
Можеш да и го покажеш чрез държанието си към нея. Не отлагай много дълго във времето за да не изгуби интерес.
..земи се стегни.Кажи й че имаш някакви чувства и ще разбереш какво става...това е ако се познавате ,защото от написаното не се подразбира.Ако не се познавате , я питай иска ли да излезете да пиете по нещо... ако ти тегли шута или ти каже намери ме у фейса... по-добре си поплачи ,па ще ти мине...щото и такива изроди ги има
Били обясни защо я "обичаш"?Ако е само заради външния вид, е ясна работата.