Vupros: Stranno li e momicheto da pokani momcheto na steshta ? Pritesnqvam se da ne izglejda po nqkakuv nachin... I ok li e momiche da proqvqva otkrit interes kum momche? Toi kak bi go vuzpriel?
Няма нищо странно, предлагали са ми среща и винаги съм се чувствал много приятно.Но по никакъв начин не можем да ти помогнем за този казус, който ти е в главата, защото не го познаваме момчето, за да кажем как ще го възприеме.Аз лично харесвам жени, които не чакат само мъжката страна на действа.
Защо трябва да го каниш на среща? Покани го на разходка. Среща звучи много обвързващо.
Разбира се, че е нормално е момиче да проявява интерес към момче. То интереса ако не е взаимен не би могло да има двойки.
Ако те е срам да го поканиш му намекни , примерно : Оф ,имам 1 свободен час и няма с кой да се помотам ; Доста изтъркано , ама просто пример + че ако има интерес ще разбере какво правиш и ще закачи на намека , пък може да караш и директно , ако не се срамуваш , примерно : Хайде на по бира , че съм жадна ... / Оф тази вечер изобщо не съм креативна / , но да де , разбра ме ..