- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Капутин или Путкин?
как ви звучи по-добре![]()
защо?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
защото и трите ми звучат чудесно
Личната война на Митко срещу руските имперски и геополитически амбиции.
Welcome to the Jungle...
Как ти звучи по-добре: негър, мръсен негър или мъртъв негър?
Ще изям една пържола специално заради тази тема, чувствай се виновен и гори в ада!
милият, той достатъчно се е обидил
![]()
^ тея руснаци сигурни ли са, че знаят какво е фашизъм?
Ако ние си върнем земите до Бяло море, ще направим същото, което Путин прави с Крим и другата част от измислената държава Украйна. Американофилите толкова да ги мразя, че ти е бедна фантазията![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не виждам с какво русофилите са по-стока от американофилите. А и не всеки, който критикува Путин, е американофил.
Welcome to the Jungle...
А, русофили, франкофони, американофили, чегеваристи и всякакви други отрепки - все една стока са. Като цяло и американофилите, и русофилите реално са почитатели на партии, а партиите по същество са върха на организираната престъпност. Просто аз не бих критикувал Путин, който е един шибан олигарх, между другото, затова, че връща на държавата си нейни си територии. Все едно да критикувам някой наш президент, ако ни върне Македония![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
^Някой наш президент( ти имаш ли представа на президента пълномощията какви са ??) ако ни *върне* Фиром ще е тотално погазване на международното право, или иначе казано - престъпление.
С нищо не се различаваш от типичния балкански сополанко - щом ми е угодно, значи е окей. Ама има закони. И Путин ги гази наред. И държавата му с нищо не се различава от това, срещу което плюе - дори по-зле е. 'фашистите' поне в интерес на държавата си са работили, колкото и изкривена да им е била представата. Русия е собственост на шепа хора, близки до Кремъл.
Се ми е тая на мен Крим чия територия е бил преди Х години. Вече не е. Путин е престъпник, а Русия е държава на престъпници.
САЩ може да са сяк'ви, може външната им политика грам да не ти е угодна (причина за която впрочем е изцяло СССР демек смръдлива Русия, но не ми се дълбае в тази посока), но със САЩ светът върви напред, а бъдещето е тотална глобализация. TAFTA, а - у ...
К'во е дала съвременна Русия на света ... освен калашници ?
А за чий ми е моята държава да си връща 'земи' ,като и тези в момента пустеят ? Няк'во жалко чувство за величие ли или кво ? От няколко десетки хиляди км2 ? Пишката ли ще ми порастне като си 'върнем' Македония или к'во ? Или ще трябва някой ден с моите данъци и на онези балкански мързеливци да плащам социалните ?