.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Струва ли си?

Здравейте.
    Въпроса ми е струва ли си да се занимаваш ако виждаш, че връзката ти с определено момиче не върви така както ти искаш, поради определени обстоятелства или заради самото момиче? Имам предвид струва ли си да не се предаваш и да вярваш, че най-накрая ще се почувстваш наистина щастлив,а не само за много кратко време?

Мега фен Аватара на tori
    Това би трябвало да го решиш сам. Никой не може да ти каже, връзката и смисъла са си лично твои. Обикновено щом си задаваш въпроса дали дадени усилия в съхраняването на нещо си струват, не си особено сигурен и би било най-добре да седнеш и да си помислиш, след което да предприемаш каквито и да е мерки.

Брато бързам да ти напиша моето мнение...щото очаквай да четеш коментари от рода на " ти сам трябва да прецениш или поговори с нея ,като големи хора"... не ги слушай тия

Ако не върви и не се чувстваш щастлив ,избягвате да се виждате...направо се разделяйте! Нисък старт и да те няма...недей да се бориш за нещо в което няма тръпка,дори и да я съживите след 1 седмица пак ще е същото...друго момиче ще си намериш ...имало ги по-много казват.

Мега фен Аватара на 102
    Отдръпни се за определено време. Не се опитвай. Бъди боклук.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако момичето си заслужава да се бориш за нея - да, но ако е някоя разпоретино, която само те разиграва - не. Предцени си в твоя случай сам.

Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian_soldier Виж мнението
    Здравейте.
    Въпроса ми е струва ли си да се занимаваш ако виждаш, че връзката ти с определено момиче не върви така както ти искаш, поради определени обстоятелства или заради самото момиче? Имам предвид струва ли си да не се предаваш и да вярваш, че най-накрая ще се почувстваш наистина щастлив,а не само за много кратко време?
    НЕ, не си заслужава.

Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ако момичето си заслужава да се бориш за нея - да, но ако е някоя разпоретино, която само те разиграва - не. Предцени си в твоя случай сам.
    Интересно.
    Какво трябва да притежава едно момиче, че да си залужава, да се бориш за нея? При положение, че има толкова много,чак са в излишък.

Не

Цитирай Първоначално написано от Alcoholocaust Виж мнението
    Интересно.
    Какво трябва да притежава едно момиче, че да си залужава, да се бориш за нея? При положение, че има толкова много,чак са в излишък.
    Има в излишък като бройка, но не и като качество. Няма точна дефиниция за това, какво трябва да притежава. Всеки човек е различен и има различна представа за добро и лошо - правилно и неправилно. По-точно е важно ти какво търсиш и очакваш от нея и дали тя отговаря на изискванията ти за партньор. Ако отговаря, то си заслужава да се бориш за нея.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Когато не си щастлив, никога не си заслужава. Връзка не се поддържа с надежда за по-добро бъдеще. Ако настоящето е кофти, какъв е смисъла да се мъчим?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    По-точно е важно ти какво търсиш и очакваш от нея и дали тя отговаря на изискванията ти за партньор. Ако отговаря, то си заслужава да се бориш за нея.
    Как би могла да отговаря на изискванията, ако не го прави щастлив?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на sometimes_
    Аз пък все си мисля, че връзките никога не са точно такива, каквито ни се иска (да, знам, че има изключения). Поне по себе си съдя, че когато имам по-сериозна връзка, все мрънкам, че е прекалено сериозна; когато пък ми се дърпат, се дразня и искам да е по-сериозно. Така че...моят съвет е да не бързаш да се отказваш, ако искаш да си с въпросното момиче. Може би е добре наистина да се отдръпнеш малко, за да ти стане ясно дали и колко искаш да сте заедно.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как би могла да отговаря на изискванията, ако не го прави щастлив?
    Струва ми се, че автора е в някакъв временен пад в своята връзка. Може би са се скарали или са имали някакъв проблем, но това не значи, че момичето не си заслужава. Във всяка връзка има такива периоди. Не може да се отказваме от някого при най-малкия проблем.

Благодаря на всички!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти сам трябва да си решиш но според мен си струва

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Не.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми