- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да си интересен
Здравейте на всички. Познавам човек, който се прави и мисли начини да е интересен, вниманието да е към него и т.н. Вероятно се досещате.. тази година за първи път се сблъсках с такъв човек.. тя е в съседния клас и имаме общи приятели. Постоянно се изтъква(Аз това, аз онова.. аз имам фотографска памет, слушателна(?),аз получавам хубави оценки без да уча, аз си лягам в 4 часа сутринта, аз ям много вредна храна и ми липсват витамини, аз мразя слънцето) И всичко това го казва с някаква гордост и по всички възможни начини се опитва това да ни го припомни. И преди да кажете, не, не и завиждам, няма за какво. Не разбирам как може да има такива хора..
Друго също ми е странно от години насам. Например аз ако кажа на общите ни приятели с това момиче някой да дойде с мен до магазинчето в у-ще,никой няма да дойде.. мързи ги, не знам си какво.. а тя например като каже, бъъързо тичат след нея, желаещи да се разходят винаги има с нея. Тичат след нея като кученца.. оня ден, прибираме се след у-ще и по едно време момчето с нас вика: М. е гладна, да ходим да яде. И другото момиче като кученце след нея. Друг пример: Предлагам на едното момиче с нас да отидем еди къде си да се разходим, отговаря ми, че е много далеече, не и се ходило, имала работа, а М. и казва и тя марш с нея, та дори и е по- далече мястото. На това си се ядосвам няма какво да крия де.
Не разбирам как става това? Защо?
И друг въпрос имам: Кка и аз да се направя на интересна, веднъж и аз искам малко внимание хаха.
Моля без хейтове. На 16 сме, ако има значение.
Е тя си е типична кифла. Нормално е да се събира със себеподобните си.
А ти не се опитвай да си като нея и не се комплексирай от това, че не се харесваш на всички. Търси качествени хора, с които да общуваш, а не за бройката.
Недей да се опитваш да бъдеш като нея, гадно е да се самоизтъкваш прекалено много или да говориш само за себе си, в интерес на истината надали на хората им пука в колко е легнала. Както казаха по-горе, бъди себе си.
Не искаш да си интересна, а по-скоро искаш да си лидер?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Прощавайте, нещо стана с предишната ми регистрация.. не мога да си влезна
Чак лидер, не.. но ме дразни всичко това, как всички се съобразяват с нея.. та тя дори не е кифла, не обръща грам внимание на външния си вид и е по- скоро като момче. Всички успява да ги манипулира и да я слушат. Жалкото е, че и аз след нея като кученце бях.. чаках я след часовете с другите(2 наши пирятели) 45-90 минути, а дори не си ходех тогава с тях(живеех зад у-ще).Както и да е това беше толкова глупаво от моя страна..
Усещам, че искаш да приличаш на нея, да вървят всички с теб, да търсят компанията ти. Моят съвет към теб е да престанеш да бъдеш човек и да се превърнеш в личност, само тогава ще имаш възможността да бъдеш изслушвана, когато ти се прииска да говориш за това, в колко часа си си легнала. И не е нужно да бъдеш "кифла", за да бъдеш, не знам дали в нейния случай да нарека "лидер" или "манипулатор" ( и в двата случая се получава еднакъв ефект ).![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Не си длъжна да приличаш на нея.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не си ли достатъчно интересна за себе си? Затова ли искаш да изглеждаш като такава пред стадото? По- добре преосмисли по- важните неща от живота си.
Компанията ти е лоша. Познавам такива момичета, сблъсквала съм се с тях. Пределно ясно ми е за какво говориш. Просто ги оставяш, тва не е никакво приятелство. Намери свестни хора и ще видиш колко по - ценена и щастлива ще бъдеш!