.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Чета ти темата и се чудя, понеже при мен ситуацията е подобна, но обърната. С моя приятел сме заедно от година и нещо, като до секс се стигна след първия месец от връзката. Проблемът е, че той постоянно иска секс, даже повече от един път на ден (понякога по 3-4), а на мен ми е някак безлично. И един месец да мине, в който да не правим, няма да ми направи впечатление. Не знам вече как да му отказвам, измислям разни оправдания, но се изчерпах. Намирам го за губене на време, в което могат да се правят по-полезни и ползотворни дейности. В началото ми харесваше повече, сега от толкова често правене се загуби смисъла на цялото нещо. Подкрепям автора, не разбирам защо всички трябва да са сексуални маниаци според масовата част.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от SorrowfulQueen Виж мнението
    Подкрепям автора, не разбирам защо всички трябва да са сексуални маниаци според масовата част.

Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
    Напълно те подкрепям

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Именно...
    А и ако толкова и' се иска, а ти и' отказваш най-вероятно е да си го поиска от друг.

ако теб те ебът , разбирам защо не ти се ебе

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В една връзка е важно да има сексуална съвместимост между партньорите, липсата й може да доведе до изневери и отчуждение между партньорите.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти се радвай че приятелката ти иска да правите по често секс какво се оплакваш

Поговори с нея сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си