.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от I want you Виж мнението
    А не се ли замисляш, че примерно го привличаш, а просто един път задоволяване в месеца му стига?
    Една жена може да се чувства желана,харесвана, обичана и по-други начини, пак ще го кажа - любовта не е само секс.
    Кво?! Ти сериозно ли? Къде е страстта тогава, къде остава усещането,че той просто не издържа и супер много те желае?
    В една връзка така се свързват двама души, не става само с говорене и гушкане...
    1 път в месеца, Боже..

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
    Напълно те подкрепям

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В една връзка е важно да има сексуална съвместимост между партньорите, липсата й може да доведе до изневери и отчуждение между партньорите.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    1 път ?!?!?!? Аз бих те зарязала още на първия месец...
    Мъж да не иска секс ? Ти се базикаш .... В моя случей е обратното ... Не че не иска ... Просто усещам че ако не съм а тя... Може и веднъж месечно да ! Малеее само това ако можех да променя в нея .... Както ти каза вс друо е 101% перфектно

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти се радвай че приятелката ти иска да правите по често секс какво се оплакваш

Поговори с нея сериозно

Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
    Именно...
    А и ако толкова и' се иска, а ти и' отказваш най-вероятно е да си го поиска от друг.

Цитирай Първоначално написано от sexymonster Виж мнението
    Кво?! Ти сериозно ли? Къде е страстта тогава, къде остава усещането,че той просто не издържа и супер много те желае?
    В една връзка така се свързват двама души, не става само с говорене и гушкане...
    1 път в месеца, Боже..
    +++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си