.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на Ouroboros

Exclamation Класна нимфоманка

Здравейте. Нямам си работа и реших да ви разкажа накратко за шибаната ни класна. Моля ви, изчетете го. Струва си!

Първо:
    Защо е нимфоманка?

В 6 клас (сега сме седми) решихме да й купим дънки за рождения ден. Купихме ги. Когато щяхме да ги подарим се случи така, че бяхме два класа. Подарихме й дънките. Тя (пред 40 човека в стаята) си събу полата, остана по гащи, обу си дънките и почна да се фръцка. После пак се събу, пак остана по гащи и си обу полата. Миналия месец дойде без сутиен и по прашки. Как разбрахме ли? Зърната й стърчаха, а полата й беше къса и тя се нагъзурчи по едно време.

Второ:
    Защо е шибана класна?
    Постоянно се чуди как да ни изпорти пред директорката, за най-малкото ни нарува като спинясала циганка в цикъл, пише ни неизвинени отсъствия ако сме закъснели с 2 минути, излиза от час и влиза в другите кабинети да види дали сме закъснели. Когато я попиташ нещо по възможно най-смирения начин, тя избухва като курва (каквато Е). Примерно днес ме побърка. Няколко човека забравихме, че междучасията са намалени и закъсняхме с 5 минути (и то НЕ в нейния час), като тичахме зверски от двора до кабинета, само и само да Не вика много. Но тя пак ни врещя, че сме се били влачили, че ни е видяла как се бавим и т.н. Пак неизвинени отсъствия. Щом завърша ще я псувам като див каруцар и на 2 стотинки ще я направа тая козъ проскубана.

Длъжен бях да споделя емоционалната си болка с вас. Благодаря ако сте издържали до края.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо:
    Знаеш ли колко момчета си мечтаят за такава класна, а ти си седнал да се оплакваш.

Второ:
    Спазвайте правилата в даскало и при лошо държание от страна на госпожата се оплачете на директорката - колективно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не знам дали е нимфоманка, но определено има нужда от едно качествено здраво чукане.
    Welcome to the Jungle...

При нас е различно. Седми клас сме, а директорката и класната са се съюзили и нарочно пишат по-слаби оценки и се хващат за най-малкото само и само да Не успеем да кандидатстваме на друго място. И има нужда от мееега яко сцепване на сливата, това е ясно. Даже веднъж така ни издразни, че сме си мислели да я хвърлим през плозореца.

Мега фен Аватара на Dagichka
    хаха странно, но първата част на проблема имам спомени, че и преди съм я чела в някоя тема.. :д даскалки всякакви хаха

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ouroboros, има тайни заговори срещу вас, да знаеш...

Иначе, сигурно е на сухо прекалено дълго и вече издивява.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението

Иначе, сигурно е на сухо прекалено дълго и вече издивява.
    Е то не е само срещу нас, срещу всички седми класове в училището е. Но си е точно така. А за сухотата - права си

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Всъщност, малко известен факт е, че ордена на Тамплиерите е създаден именно с тази цел...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Всъщност, малко известен факт е, че ордена на Тамплиерите е създаден именно с тази цел...
    Точно така! Наистина! Явно ти си просветен в някои житейски истини.

Имаш още един месец Цяла година си я търпял, че сега за 1 месец ли ще се оплакваш?

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Имаш още един месец Цяла година си я търпял, че сега за 1 месец ли ще се оплакваш?
    3 години я търпях. И да, като завърша 5 минути като див каруцар ще я псувам, та да ме запомни!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    3 години я търпях. И да, като завърша 5 минути като див каруцар ще я псувам, та да ме запомни!
    Недей. Нека да има мир!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е голяма работа пък и ти, гей ли си, ве? Искаш да е някой дърт даскал дето чепа му е нон-стоп като на кон срещу вас?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Е голяма работа пък и ти, гей ли си, ве? Искаш да е някой дърт даскал дето чепа му е нон-стоп като на кон срещу вас?
    Ти в ред ли си? Ако беше нормална разгонена нимфоманка нямаше да се оплаквам, а направо да се фукам. Но тя е една заядлива тъпа коза, дето ми идва да я килна с нещо, та да се гътне като бик върху кон.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми заядлива е, още никой от вас не и е скочил...Почеткайте я малко, а у, пък ако прояви симпатии към някой, излезе му късмета..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някой да се жертва и да й удари 1 език, може да се успокои.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Нимфоманка, пък здраво загоряла? Нещо не ви се връзва.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Нимфоманка, пък здраво загоряла? Нещо не ви се връзва.
    Тъкмо тва щях да кажа...

Град
    Somewhere On East =]]
    Просто в 7 клас още не знаят значението на някои думи.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Просто в 7 клас още не знаят значението на някои думи.
    Ок, щом си на вълна заяждане, моля те, бъди така добра да ми обясниш значението им, явно ти си по-компетентна.

Абе, честно казано, наистина, нимфоманка знаеш ли какво е? И откъде знаеш колко често прави и си мисли секс? Щото нимфоманка е пристрастеност към секса, хиперсексуалност.
    Че е изтрещяла, изтрещяла е, ама..

Да, знам, какво е нимфоманията, няма да тръгна да казвам, че е нимфоманка без да знам какво значи това. Изтрещяла е, да. Ама да се преобуваш пред 40 човека два пъти, да идваш без сутиен и по прашки,... вярно прави представления (за което духовно й благодаря), но е такова мрънкало, все едно иска постоянно някой да й го вкара. Колко пъти сме я виждали в стаята на господина по ФВС... никой не знае какво правят там... а е женена. Може и да Не е пристрастена към секса, ама дава вид на такава.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Да, знам, какво е нимфоманията ... Ама да се преобуваш пред 40 човека два пъти, да идваш без сутиен и по прашки,...
    Това ми намирисва на ексхибиционизъм, а не на нимфомания.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това ми намирисва на ексхибиционизъм, а не на нимфомания.
    Може

Град
    Somewhere On East =]]
    Не, не знаеш и ти личи, че нямаш и понятие от думата "нимфоманка". Чул си я някъде и сега просто я използваш без замисъл. Имаш предвид, че е загоряла, но не използваш правилната дума.
    ♥ 2PAC ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си