Мило дете, имам някаква бегла представа за това как може да се чувства дете, израсло в условия на домашен тормоз (макар че всеки най-добре си знае неговия "филм"). Мога да ти кажа със сигурност и това, че с годините човек, стига да си го постави за цел, може сам да си помогне.
За начало те съветвам да влезеш в youtube, да напишеш в търсачката ТЕС (това е метод за лечение, вкл. на душевни травми) и да изгледаш всичко, което намериш и успееш да разбереш. Покрай това ще попаднеш и на други източници на информация, от които ще прецениш кое би искала да проучиш по-дълбоко така, че да ти е от полза.
Ако ми пратиш на ЛС мейла си, ще ти пусна виртуално копие на една много популярна напоследък книга, която е написана от лекари, но за метод, който конвенционалната медицина все още не познава (и не признава) достатъчно. Сама прецени дали ще се възползваш от това, което ще прочетеш в нея. Това, което аз знам, че е помогнала на много, много хора, част от които са били останали без надежда, че даден техен (не само здравословен) проблем ще се реши.
Не претендирам, че мога да разбера напълно това, което преживяваш, но със сигурност знам, че който търси решения, намира и отговори.