.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Lightbulb Нещо бойно :d

Кажете ми някакъв спорт боен, от половин година се каня да се запиша някъде. Никога не съм тренирала такова нещо, но просто аз съм си такава бойна и реших да пробвам. ;d По възможност да не е карате, нямам нищо против него, просто е дълга история.
    От Русе съм, на 15, ако има значение.

Кикбокс ,според мен
    Разбира се,незнам дали правиш разлика между боен спорт и бойно изкуство , защото и двете могат да послужат за самоотбрана,но в бойният спорт със сигурност ще прибереш по-здрави чукове,ако тренираш сериозно и напористо в сериозен клуб за състезания.Никой няма да те пита,защо,как,кога , ама спри и т.н
    Бойното изкуство пак ще ти свърши работа според мен!

Не, не правех разлика, мерси, че ми обясни.
    Ами може и двете, но в кикбокса нали се разбиват носове, а и аз не искам да го тренирам чак толкова много, защото не искам да стана някаква мускулеста, грозна гледка е според мен...

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^То, ако от такова нещо се правиха мускули, всяко трениращо момиче щеше да е Мис Олимпия.

Само казвам.

Супер фен Аватара на tochko
    Пробвай нещо граплинг ако те радва. Пак е хубаво, борбата нз дали ще ти допадне при лошата слава с чупенто на уши, сигурно в русе имате самбо/джудо или айкидо. Познавам момичета джудистки, те добре си се справят, те поносимо е за момиче.

Да, мои познати също ми препоръчаха джудо, та явно джудо ще е.

anonymous708973
    Guest
    Няма НИКАКЪВ шанс да станеш огромна и мускулеста, спокойно :д
    Трябва да го съчетаваш със зверски фитнес и добавки, че да имаш дори шанс :д

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    А да ти кажем кой да си хванеш за гадже?
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на tochko
    От някакъв спорт ще се промениш обаче няма да се нацепиш, те хората ти го казаха. Аз очаквах драстични промени в мен от като започнах, но истината е постоянството. Ако си с добро тяло, ще се стегнеш и ще става все по-добре и по добре. Пък ако искаш да си като Станка Златева - ЗОБ

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Evjenq Виж мнението
    не искам да стана някаква мускулеста, грозна гледка е според мен...
    Сладурка! Много ме радвате с тия изказвания, честно!!! :P :*
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Едно време тренирах айкидо, после кикбокс. Повече мадами имаше на айкидото, ма кикбкса е по - ефективен и пак има мадами.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    А да ти кажем кой да си хванеш за гадже?
    Само не ми се правете на остроумни.

Да станеш огромна и мускулеста нямаш шанс защото нямаш чак такива огромни нива на тестостерон както при мъжете.Освен ако не приемаш някакви добавки или там както се водят и като цяло жените покачват много трудно мускулна маса .От 2 пъти седмично кик бокс трениране няма да станеш огромна и мускулеста .

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Evjenq Виж мнението
    Кажете ми някакъв спорт боен, от половин година се каня да се запиша някъде. Никога не съм тренирала такова нещо, но просто аз съм си такава бойна и реших да пробвам. ;d По възможност да не е карате, нямам нищо против него, просто е дълга история.
    От Русе съм, на 15, ако има значение.
    Щом си от РусИ, бягай при кака си Тори. Злите езици говорят, че тя е наплашила Владимир Кличко, за да не иска да се бие с българи.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Послушай пантерката, тя е боксьорка и има опит. Може да пробваш кик бокс. В него май участваха и краката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си