.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Bephino Виж мнението
    Ива не смятам за нужно да ти отговарям, може би сама ще си отговориш в бъдеще.
    сори, не се сдържах ( :

ами момченца, много мило, че виждам толкова теми, в които питате как да ни се харесате, но колкото и да МРАЗЯ КЛИШЕТА ще кажа просто да бъдете себе си. не някой друг. важно е да показвате чувствата си достатъчно явно и достатъчно често. това е всичко. ( :

Това пък е най-голямата глупост и клише - да бъдеш себе си! Ами ако си малко ниско и дебело момченце на 16, с очила и с криви зъби, леко попръцкващо ей така за спорта или щото му харесва аромата на кисело зеле - то тогава също ли важи максимата написана от теб - просто бъди себе си!?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Това пък е най-голямата глупост и клише - да бъдеш себе си! Ами ако си малко ниско и дебело момченце на 16, с очила и с криви зъби, леко попръцкващо ей така за спорта или щото му харесва аромата на кисело зеле - то тогава също ли важи максимата написана от теб - просто бъди себе си!?
    ми аз казах, че е клише. сигурно звуча повърхностна (не ми дреме), но не бих била с образа, който описа. отвращавам се от дебели и нечистоплътни хора. ама аре не ми казвайте, че може да е дебел, щото има болест и нз си кво си. или окей, нека го приемем, но защо, по дяволите, неприятната миризма да върви ръка за ръка с тлъстинките? тва вече е въпрос на избор.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си