.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Какво привлича момичетата? А жените?

Задавал съм този въпрос на много момичета и на няколко жени. Отговорите често се покриват, но винаги ми е интересно да питам отново и отново. Затова ви питам: Дами какво ви привлича?

Колкото жени има, толкова различни отговора ще получиш, предполагам.
    Физически, много и различни неща, чак самата аз не мога да отговоря. Психически, обичайното - чувство за хумор, интелигентност, да не е стеснителен, да е мил, да е инат, защото не обичам само аз да правя решения, а и обичам да споря.
    А какви отговори си получавал, ми е интересно?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    момичетата и жените са различни породи, мдааа

Ива не смятам за нужно да ти отговарям, може би сама ще си отговориш в бъдеще.

Как изобщо хората могат да задават такива нелепи въпроси, какво привлича жените? Всички жени са с индивидуален характер, изисквания и прочие. Ако една харесва руси и високи, друга харесва чернокоси и ниски, трета все нещо друго ще предпочете, а може и изобщо да няма подобни изисквания.
    На мен лично колкото по-странно ми изглеждат хората, толкова по-бързо ме привличат, направо като магнит за чудаци, хах

Толкова теми има във форума и всичките различни.Може би единственно предпочитанията се сменят с възрастта но не винаги
    Всичко си е до характера и личните предпочитания това което аз харесвам може да е неприемливо за друг и обратното .Аз като харесвам мъже с атлетични тела следващият писал темата може въобще да не се интересува от тези неща .

Естествено, че е различно за всяко момиче/жена. Според мен, жените търсят основно внимание, любов и сигурност. Това са универсалните неща. А относно телесните характеристики - тук вече е много индивидуално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Привличат ги келеши, че после да обвиняват, че всички момчета били прасета и да пълнят форумите с глупости, тоя раздел е пример за това.
    n00bs

На мен ми е ясно, че е строго индивидуално за всяка жена, ако не беше нямаше въобще да задавам този въпрос. Мерси за отговорите ви!

Мега фен Аватара на 102
    парата

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    парата
    + голем кОр

Цитирай Първоначално написано от Bephino Виж мнението
    Ива не смятам за нужно да ти отговарям, може би сама ще си отговориш в бъдеще.
    сори, не се сдържах ( :

ами момченца, много мило, че виждам толкова теми, в които питате как да ни се харесате, но колкото и да МРАЗЯ КЛИШЕТА ще кажа просто да бъдете себе си. не някой друг. важно е да показвате чувствата си достатъчно явно и достатъчно често. това е всичко. ( :

Мерси за отговора Ива, ама пак си се объркала малко.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Момичетата ги привличат лъскави дрешки, лъскави пишки, ей такива работи. Жените ги привличат мъже.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    момичетата - хубаво тяло, голяма пишка, стил на обличане, популярност

жените - власт и пари, както и факторите, които привличат момичетата, но вече в много по-малка степен
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Това пък е най-голямата глупост и клише - да бъдеш себе си! Ами ако си малко ниско и дебело момченце на 16, с очила и с криви зъби, леко попръцкващо ей така за спорта или щото му харесва аромата на кисело зеле - то тогава също ли важи максимата написана от теб - просто бъди себе си!?

Мега фен Аватара на 102
    Тирион рути ли ? Рути.
    Има ли кинта ? Има.
    Аре.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Привличат ги келеши, че после да обвиняват, че всички момчета били прасета и да пълнят форумите с глупости, тоя раздел е пример за това.
    +

Тирион си е любимец.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    момичетата и жените са различни породи, мдааа
    Мхм същото като да твърдиш, че кон и кокошка е едно и също.

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Това пък е най-голямата глупост и клише - да бъдеш себе си! Ами ако си малко ниско и дебело момченце на 16, с очила и с криви зъби, леко попръцкващо ей така за спорта или щото му харесва аромата на кисело зеле - то тогава също ли важи максимата написана от теб - просто бъди себе си!?
    ми аз казах, че е клише. сигурно звуча повърхностна (не ми дреме), но не бих била с образа, който описа. отвращавам се от дебели и нечистоплътни хора. ама аре не ми казвайте, че може да е дебел, щото има болест и нз си кво си. или окей, нека го приемем, но защо, по дяволите, неприятната миризма да върви ръка за ръка с тлъстинките? тва вече е въпрос на избор.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    момичетата - хубаво тяло, голяма пишка, стил на обличане, популярност

жените - власт и пари, както и факторите, които привличат момичетата, но вече в много по-малка степен
    и това би трябвало да е лошо, защото...?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    меркантилно лейди

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    меркантилно лейди
    survival skill