- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към женската аудитория
Какво мислите за тройката? Склонни ли сте да го направите? Любопитно ли ви е?
Да, с двама мъже, ако не съм във връзка... при други обстоятелства - не.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възбужда ме мисълта с двама и ми се иска, но не ми стиска! А както някой по-горе каза във връзка абсурд.
Не ми е любопитно и едва ли някога ще ми стане.
И във връзка и без връзка, все тая. Не изпитвам никакво желание да съм с двама или да сме две в едно легло. Мммне.
Абе, ако кажа "да" ще излъжа, ако кажа "не" също. По принцип понякога ми е интересно да си го представя, но ако ми се предложи такова нещо знам, че ще откажа(отказвала съм), щото като опре ножа до кокала е друго. То се почва "ама не мога с някоя, която познавам", "не мога с някоя случайна ковра, която не познавам и не знам какво ще ми лепне или дали няма да раздуха ситуацияте...".
Пък тройката с двама мъже ми звучи ужасно противно. Никога не съм си и помисляла за такава, за мен е гнусно и не ми звучи привлекателно някак си.
Мдам. Но като фантазия и двата варианта са ок. Де факто би било голям его бууст с двама. Ако сме две, ще бъде малко... тъпо, предполагам. Обичам доминацията и кат' си събера всичките партньори заедно, само един е имал наченки, пък ако сме две... заеби. Ако е с две момчета пък, вероятно ще е по-добре да им направя една салатка, да разлея ракията и да го ударим на запиване.
Единственият път, в който съм обмисляла реално предложение от сега за веднага, се оказа, че третият в т'ва начинание беше с неопределим на външен вид пол. Т'ва много ме върна назад, въпреки че бях в още разюздания си период. Но пък предложението беше от титуляра на Грандос (далеч преди да съществуват като формация), така че бях длъжна поне от хорска срама да се направя, че го обмислям.![]()
Веднъж тройка с двама и изживяването си струваше и не съжалявам
Да, ако не съм във връзка и ако не искам да имам с никоя от участващите.
жените като цяло не обичат да делят,камо ли леглото си или в случая понито на което се возят
еми не помня досега жена да е казвала че в тройка е по - хубаво ако са 2 жени и един мъж ... така че не ме учудват тези коментари