Цитирай Първоначално написано от wildlife93 Виж мнението
Имам приятелка от доста време и искам супер много да правим секс с нея, но тя май не се чувства готова , а аз вече не издържам. Някакви съвети какво да правя ?
Девствените не знаят на кой свят се намират. Освен ако не ти е завъртяла главата много сериозно, не се занимавай с нея. Голям процент от тях са точно такива и не си заслужават нервите, вниманието и детските прищявки. Още по-лошото става, че ако си й първия и се е влюбила в тебе ще трябва да си жертва на това да е глупаво влюбена в тебе и да трябва да я обучаваш в секса, да я уговаряш, да не й нараняваш чувствата с някоя вулгарна думичка.. Ако пък вземете да се задържите във връзка от порядъка на 2-3 години или повече, тогава идва другия филм - че не се е наживяла и не може просто да имаш нещо сериозно с човек, който не се е наживял. Вероятно и ти няма да си, но тя - със сигурност.

Единственото предимство, и то само за собственото ти его, е, че ако си по-опитен от нея и има дори малко мъжественост във вените ти, ще те гледа все едно си бог.

Има изключения, но в общия случай е това.

Първо, намери място и я покани, когато няма никой у вас. Ако живееш сам - още по-добре. Изпийте 2 чаши вино. Алкохолът помага в умерени количества. Започни малко по малко без думи и пробвай с действия. Ако не стане, кажи нещо такова.
Кажи й: "Наистина те обичам и не издържам повече. Всеки път като си до мене и изпитвам физическа болка от възбуда, но се сдържам, защото те обичам и те чакам, но хич не ми е лесно. Защо ме измъчваш така, щом наистина ме обичаш?" Недей да драматизираш, а го кажи с позитивно отношение, но сериозно.

Мислят си че целият свят се върти около вагините им. Лошото е, че са близко до истината. Вярно е, че светът се върти около вагини, но бъркат там, че си мислят че се върти точно около техните вагини..