Здравейте, причината, поради която пиша тук е в заглавието. Аз съм момиче на 17 години и се чувствам толкова жалко, че ми става тъпо за такива неща, но не мога да го спра:/ Никога не съм получавала кой знае какво внимание от момчета. Не казвам, че няма никакво внимание, но то е наистина много малко, за момиче на моята възраст(може би само няколко момчета са ми казвали, че ме харесват през последните 2-3 години). Винаги съм имала огромни проблеми със самочувствието, с ниското такова, за жалост. Особено за външността ми. Не мога да се харесам, каквото и да правя. Не мога да кажа, че съм срамежлива, когато харесвам някое момче се опитвам да направя някакъв контакт с него, но не съм и досадна. Почти винаги се случва така, че никой не проявява интерес обратно. И това потвърждава тезата ми, че съм ужасно грозна... и дори не съм "неугледна", не съм с наднормено тегло, даже по-слаба, обличам се добре.. но пак съм грозна като цяло. Чувствам се отчаяна, и се срамувам от това... аз знам какъв е отговора, но все пак пиша, за да споделя някъде./