- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ловци на сънища...
Някой може ли да ми каже откъде да си купя ловец на сънища..
ако някой не знае какво е това: http://data.whicdn.com/images/413968...qi_f_large.jpg
Капан за сънища. Пък ако ги няма в магазините, можеш да си направиш. Никак не е трудно.
аз намерих, ако на някой му трябва да ми пише лично ;дд//а иначе наистина не е трудно да се направи, но просто искам по-оригинален, а купените винаги са ми харесвали повече от направените..
Те наистина помагат.![]()
Страхотни са.<3
Помагат, ако са направени както трябва, тези по магазините-не.
По принцип капаните за сънища са тръгнали от индианците,които от своя страна са имали напълно различни виждания за съня от нас.
Според тях те не сънуват, а получават видения.
При тях капана не се използва да спира "добри" или "лоши" сънища, а да задържи сънищата,
от които няма да научат нищо и да пропуска "виденията".
Малко се отплеснах, но карай
Точно понеже сънохващачът е нещо с дълга история, ние трябва да се отнасяме с уважение към традицията.
Индианците са имали специални изисквания за направата му, а определено тези по магазините не са направени така, следователно малко вероятно е да "работят".![]()
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Вижте това-инструкции как да се го направим и легендата откъде са дошли дриймкечърите:
http://www.eaglecircle.org/indexbg/d...oj1/dream.html
и аз искам да си взема, ама надали ще мога да го направя сама ;д
а точно до даскало стоят индианци, които свирят и имат щанд с различни изработени гривни, плетки, капани за сънища. ако си взема от тях, според вас пак ли няма да е на добре?
При тях сигурно са "истински", питай ги
А не е трудно да си направиш, аз съм правила и е много приятно занимание.
днеска наминах да видя, като чух цената ми се сви сърчицето ;д един средна големина беше 30лв, а тия малките 10лв.
ако сам си го направиш, г/д колко излиза?
Еми аз правих за приятеля ми последно, стана с 2 кръга и висулки, пера, мъниста-абе около 2-3 педи. Излезе ми 15 лева.
Какво представлява Сънохващачът?![]()