- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за визитки
Ето го първият ти коментар.
Можеше да кажеш - стандартния използвай и толкоз. Но трябваше да вкараш и излишно пояснение за да провокираш.
Казваш ми че казвам повече от колкото са ме питали, а ти правиш съвсем същото. По какъв начин коментара ти е по различен от моя след като правиш излишни пояснения. Кой го интересува дали смяташ избора на нестандартни визитки за малоумен?
А след това ми казваш, че след като Штрудела не ти е направила забележка аз нямам право да попитам, защо говориш така.
Аз съм рицар на бял кон който спасява Штрудела! Или просто съвсем любезно ти казах че мнението ти ме обижда от което получих отговор че не ти пука.
Но в крайна сметка аз съм този който се прави на по висш, въпреки че не аз съм този който казва кое е егоистично и кое не и не аз съм този който смята че е редно да обиждам без да се чувствам виновен за нещо.
Толкова ли е трудно да кажеш
Вероятно не! Но всеки сам да си преценява кое е правилно или не. От самото начало казах че ще е загуба на време да продължавам да коментирам. Последния ми отговор нямаше да го има ако не ме беше попитала кое според мен е логично и кое не е. Ако не те интересува мнението ми и смяташ че се опитвам да бъда по висш от теб просто не ми задавай повече въпроси. Коментирайте си тука с приятелчетата и се радвайте.