.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Smile Гимназии в Пловдив

Здравейте!Имам следното питане: някой от тук случайно да учи в ЕГ"Пловдив" ,ЕГ ''Иван Вазов" или ОМГ ''Акад.К.Попов?Какви са вашите мнения за училището?7ми клас съм и съм се насочил към тези гимназии) Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз съм в МГ-то. Кажи по-конкретно към каква паралелка си се насочил.

С английски или системно програмиране. Немската паралелка също не е лоша. Ти с какво си?

аз съм в английската.. мога да ти кажа,че всичко си зависи от учителите, на които попаднеш, но за немската паралелка здравото учене е гарантирано.. първата година,ако си с немски, ще ти е доста трудно, за разлика от английския. Но в крайна сметка дали ще научиш нещо зависи от теб.. и 3те гимназии са елитни, учителите си преподават, трябва само ти да имаш желание да учиш. Както казва класната ми -"Учителят отваря вратата към знанието,но ученикът трябва да влезе през нея" та.. където и да решиш, няма да сбъркаш според мен :Д
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от mitkot39 Виж мнението
    С английски или системно програмиране. Немската паралелка също не е лоша. Ти с какво си?
    Ами, английски е добре, ще попаднеш в силен клас (не като френски, например, за тях се чудя от коя гора са ги хванали ). Като цяло няма гаранция на какъв учител ще попаднеш по езика (много са, пък и ги сменят някои). И все пак, ако ти се отдава езика и се постараеш малко ще го научиш със сигурност. Иначе от към математика си е силна гимназията.
    Немски не бих те съветвала, като цяло нищо добро не са ми казвали за паралелката (всъщност, не знам защо) и тези от класа ми, които искат да го научат ходят на курсове.
    Системно програмиране... Ами, предполагам си на начално ниво, тогава ще ти е супер, доста неща ще научиш, а бе, полезно ще е като цяло, а и там пак бяха сравнително доста часове език (ако не се бъркам нещо), така че и него ще научиш. Аз се занимавам с програмиране от 5ти клас, за това не влязох там, не ми беше нужно.
    С английски съм аз, доволна съм от гимназията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си