.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Samsun Galsxy s4 - мнения

Какво ви е мнениета за този телефон. Казвали са ми, че е доста бавен и забивва. Като цяло не съм чувала особено хубави мнения за него. Вие какво мислите?

Много зависи как ще го използваш. Ако го пълниш с игри и приложения, който не са ти нужни, разбира се че ще забива. Няма много какво да се обсъжда, с времето и използването ще започне да забива и става по-бавен, както всеки смартфон. С неговите параметрите не си помисляй изобщо, че ще е бавен.

Попринцип казват, че айфона е най-хубавия телефон. Имали няква огромна разлика между тези два телефона?

Тук вече зависи много е трудно да се каже, защото те са много-много различни. Особено от към операционна система. И iPhone-а има плюсове и Galsxy s, и iPhone-а има минуси и Galsxy s. Като цена не знам как са в момента след излизането на Galsxy s5 би трябвало s4 да му е паднала цената, но iPhone6 все още не се е появил на пазара.

А бързо ли загравя и след колко време горе доло ако ползваш интернет да речем. Благодаря за предишните съвети и сори ако ставам досадна с тъпите си въпроси.

Ами по принцип (поне до колкото аз знам) на смартфоните не им правят такива тестове. Батерията, ако примерно я дават да ти издържи 8 часа във време на разговори, значи 8 часа можеш да си сърфираш в нета без проблем. (8 часа го давам за пример,)

Благодаря!

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    казват, че айфона е най-хубавия телефон

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Попринцип казват, че айфона е най-хубавия телефон. Имали няква огромна разлика между тези два телефона?
    На айфона батерията трябва да му се зарежда по 5 пъти на ден. Да не говорим колко лесно се чупи.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    На айфона батерията трябва да му се зарежда по 5 пъти на ден. Да не говорим колко лесно се чупи.
    лесно се чупи ако си супер некадърник и не го пазиш .

иначе с4 е шано телефонче като цяло , ама вече излязоха много по-хубави модели от него

Айфона има много по-добри характеристики от което и да е Галакси. Е зависи за кой iPhone говорим. iPhone 5S е телефон със 64 битова операционна система и със 64 битов процесор. Да не говорим, че IOS е доказано най-добрата мобилна операционна система до сега. Android лесно се "бъгва" с времето и започва да "забива", докато при IOS такова нещо няма да се случи

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Повечето телефони при дроп тест удрят на ръбче, докато айфонът директно се пльосва по екран.

Благодаря за съветите.
    Аз вече се риших, ще си взема айфон.
    Но ме е яд, че нашите постоянно ми взимат от парите, които събирам и после не ми ги връщат. Казват ми, че е спешно и после забравят да ги възстановят. Супер много време събирам вече и като им кажа почват да ми мрънкат, че не съм виждала в какво положение сме и само съм мрънкала. Последния път майка ми избухна и само дето не ме наби.
    Точно за това се зачудих дали да не си взема самсунг галакси с тези пари които имам.

Айфон и стържещ от глад корем...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А наистина ли ти трябва топ клас телефон или просто искаш да го показваш в училище?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Цитирай Първоначално написано от whiskyandcocaine Виж мнението
    Айфон и стържещ от глад корем...
    Колко си смешен само. Тука не става въпрос за стържещ корем, а за други важни неща. Просто нащите ми взимат от парите и немога да ги събера толкова бързо и за това се бях спряла на друтия телефон. Айде само без да ми се правите на интересни.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-30-2014 на 16:34

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    А наистина ли ти трябва топ клас телефон или просто искаш да го показваш в училище?
    Не не искам да показвам в училище, а просто съм си го харесала телефона.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-30-2014 на 16:29

Колко си смешен само. Тука не става въпрос за стържещ корем, а за други важни неща. Просто нащите ми взимат от парите и немога да ги събера толкова бързо и за това се бях спряла на друтия телефон. Айде само без да ми се правите на интересни.
    абе пикло, я само си коригирай тона, ако обичаш! Какво си се размрънкала тука бе, знаеш ли въобще какво ознчава лишения, знаеш ли въобще колко е трудно да отглеждаш дете, да плащаш сметки, да се бъхтиш като вол и пуберчето да циври за нов телефон. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре, само в България хората имат телефон по-скъп от колата им, взимали му от спестяванията...ок не е приятно, ама навярно и "спестяванията" ти са от тях, аз навремето ако мрънках така ядях шамари и сега съм благодарен за всеки 1 шамар. Съжалявам, но поведението ти е адски грозно!

Цитирай Първоначално написано от whiskyandcocaine Виж мнението
    абе пикло, я само си коригирай тона, ако обичаш! Какво си се размрънкала тука бе, знаеш ли въобще какво ознчава лишения, знаеш ли въобще колко е трудно да отглеждаш дете, да плащаш сметки, да се бъхтиш като вол и пуберчето да циври за нов телефон. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре, само в България хората имат телефон по-скъп от колата им, взимали му от спестяванията...ок не е приятно, ама навярно и "спестяванията" ти са от тях, аз навремето ако мрънках така ядях шамари и сега съм благодарен за всеки 1 шамар. Съжалявам, но поведението ти е адски грозно!
    Ами изказвай се като хората бе! Кво ми говориш тука за разни "стържещи кореми". Ти искара семейството ми, че едва ли не умира от глад. На никой не мрънкам за телефон. Просто исках да събера парите, а няма как това да стане скоро като се взима от тях. За това реших да попитам за другия телефон. И като няма какво да казвате по този въпрос не пишете само колкото да ми спамите. Казах вече, че съм решила. Ще си събера парите ще си взема телефона. Повече коментари не са ме нужни особено заядливи! Ок?
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-30-2014 на 21:39

Всъщност така се казваше есето на едно малко дете, не помня в кой клас, което стана известно в целия нет и по медиите го показваха, защото описва много точно живота ни в България, никой не ти е казал, че ровите в кофите, примерно. Иначе ти пак поне ги събираш, племенника ми е на твоите години и директно си рекетира за такъв телефон. успех

Мерси.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-30-2014 на 21:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си