Здравейте. Искам да попитам каква спирала за очи ползвате в момента и от коя като цяло сте били най - доволни до сега (пишете марки, давайте линк ... изобщо както решите). Попринцип търся такава за повече обем, но и за извиване така че ако знаете някаква комбинирана - пишете.)
В момента съм с The colossal go extreme volum на Maybelline за обем. От тази със много странната четка - през април всички спирали на Мейбълин бяха намалени и аз реших, че цената е окей за нов продукт и таралежа в гащите ми няма да е особено бодлив. Харесва ми, вече месец и отгоре я ползвам. Май е към средата някъде, знам ли. Прави ми миглите твърди за разлика от Bourjois, която си е взела майка ми. Само че Мейбълин тестват козметиката си върху животни - казвам, за да се знае просто, защото много от момичетата си следят козметиката.
![]()
Страхотна спирала! Само с едно нанасяне прави миглите ми адски обемни, без да ги слепва. От години си я ползвам и нямам намерение да я сменям![]()
Не е скъпа и четката е много хубава.
Последно редактирано от bilqnavod : 05-17-2014 на 07:49
Тази спирала е най-добрата! И аз я ползвам, имам и още няколко - на орифлейм, ейвън,но те са на светлинни години от тази.... И ако си я купуваш, задължително търси с черните надписи, т.е. Satin BlackМного съм доволна, не знам колко опаковки от нея съм изхабила вече и няма да спирам да си я купувам!
Тази спирала е най-добрата! И аз я ползвам, имам и още няколко - на орифлейм, ейвън,но те са на светлинни години от тази.... И ако си я купуваш, задължително търси с черните надписи, т.е. Satin BlackМного съм доволна, не знам колко опаковки от нея съм изхабила вече и няма да спирам да си я купувам!
Водоустойчивата на Орифлейм, показана по-надолу е страхотна, аз също съм много доволна и от тези цветните на Голдън Роус, особено цикламената и оранжевата. Но последната май не се продава вече.