.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: КАК??

КАК??

Здравейте!
    Така ще карам направо към въпроса - КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ДАДЕНО МОМИЧЕ СИ ИГРАЕ С МЕН?
    Питам ви това понеже от доста време се "забивам" с едно момиче, то е красиво, забавно, ИМА и намеци което е хубаво, но (едно голяяяямо НО), от някой хора знам, че тя си пада И по игричките с момчетата... Объркан съм.. как да разбера дали и аз не съм от тези, с който ще си поиграе, пак казвам има намеци, закачки, докосвания, погледи ВСИЧКО, но не искам да бъда прецакан, защото държа на "малко по-сериозното".
    Моля за колкото се може повече мнения. Благодаря!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    По това,което пишеш,си правя заключението,че си доста млад,което води до логичното заключение,че и мацката е млада,а ти търсиш сериозност,при положение,че тя ( както сам каза ) обича да си играе с момчетата.Не си изграждай нереалистични очаквания,не говоря само за този случай,ще разбереш,че колкото повече мислиш и изграждаш очаквания,толкова повече се отдалечаваш от реалната картинка и даже започваш да си внушаваш някои неща.Приеми го като съвет от по-възрастен .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    като я питаш?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Отрежи я за известно време и виж как ще реагира. + прочети съвет-а на Stan4o123, още веднъж ще ти е от полза.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на baby_baby
    По това което си написал не виждам за кво трябва да се притесняваш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако отказва да прави секс с теб, но ти обарва пишката, значи си играе с теб
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си