.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Жени с бради ... Чакай, какво ?

Напоследък, до колкото разбрах - покрай евровизия, навсякъде са плъзнали снимки на жени с бради. Или мъже с коси, грим и брада, все още не съм много сигурна.

Крайно толерантен човек съм. На съседното легло и оргия да става, не ми дреме. Пансексуална съм, сиреч предпочитанията ми не се изчерпват само до мъже и жени.
    Обаче.
    Обаче.

Това.

Ми бърка в здравето.

Става ми неприятно като го видя. Честно, не знам защо. Неестествено е, не съм свикнала - транссексуални, шимейли - не ми правят впечатление, но това не мога да го възприема, много ми е ново и ме дразни.

Всъщност, дразни ме на не толкова съзнателно ниво, защото това е мъж, който си приписва женски качества и черти толкова очевидно, че в мен се борят две основни емоции ( след кратък анализ, мисля, че това ме дразни ) :

- Този мъж, показва женственост и застрашава интересът на другите мъже към нормалните жени ( косвено мен )
    - Този мъж, бяга от отговорността да бъде мъж и ако повече мъже последват неговия пример, ще трябва да излизам само с жени, а ааз си харесвам стереотипните мъже ( тези, дето ги виждам всеки ден на работа/ навън )

Та. Пиша за да чуя мението ви по този въпрос - бъдете толерантни, и аз съм толерантна. Но все пак споделете какво ви кара да изпитвате.

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Това е достатъчно показателно на къде отива света..
    Иначе съм над тези неща, тоест съм толерантен към всяко едно нещо, всеки има право на избор.

Твърдо против.

Без брада ще изглежда по-добре, обаче защо трябва да ми пука? Не знам защо се обърна толкова внимание на тези истории, толкова ли хората нямат личен живот... Иначе нямам против, ако иска даже брада до земята да си пусне, мен кво ме грее?

Мега фен Аватара на tori
    Нямам против. Кажи-речи целия форон е говорил с мен на тема толерантност и сексуална ориентация и съответно повечето знаете, че съм изключително отворена и толерантна. Хич не ми пука кой със кого спи и кой кого обича. Този човек - Кончита Вурст - не прави изключение от правилото - дупките по тялото ѝ са си нейни. Единствено не разбирам брадата, не я намирам за естетически красива просто. Намирам песента, с която се е представила за интересна, но дотам.
    Колажите/миймс са изключително НЕзабавни и ги намирам за отчайващо глупави.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Кара ме да ми се доповръща. Но и аз съм крайно нетолерантен човек.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на ameli
    Грозна ми е комбинацията женственост с мъжественост. Да беше мъж с женски дрехи и грим, ок, да беше обратна жена с брада, ок, ама и двете на едно - ужасно, ужасно. Друг е въпроса, че точно тази форма и дължина на брадата ми е мега противна.
    Но както всяка "звезда" го прави заради внимание, очевидно го и получава, както и родния ни "идол" Азис. Спечели си конкурса, направи си реклама, какво по-хубаво.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Но все пак споделете какво ви кара да изпитвате.
    Погнуса от пошлия и евтин ПиАр, който пропагандира колко е нормално да си изрод.

Толерантността, както и уважението, се заслужават. Не изпитвам нито едно от двете към такива хуманоидни дефекти.
    Welcome to the Jungle...

Бой докато мърда... Айде да не му се разкарвам по родните ше си замълча!! Ама боя няма да му се размине !

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Толерантен човек съм, но това не ми харесва.
    Като иска да изглежда като жена, да изглежда като жена.
    Ако иска да е мъж, да бъде като мъж.
    Какво е това да гледаш и да се чудиш от кой пол е това същество.
    Не ми харесва, ама какво да се прави.
    Едва ли ще се промени -все пак това му докарва цялата слава.
    /И не, не знам как пее, не искам и да знам.
    *сън*

21 век сме всичко е позволено.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Има едно момче от съседния клас, мисли си че е Лейди Гага и се се бута да "пее" навсякъде https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...58581939_n.jpg DDDDDDDDD

Мега фен
    не е редно, а именно дейността на системата на духовното беззаконие е, която превърна толкова хора в извратени, обратно сексуални, шизофреници, аутици, булимици, комплексари, чешити, малоумни, и пр., ето защо не трябва да се върши неправда във вярата, понеже още преди векове индусите посвещаваха мъжките си деца на култа на "кали" като ги скопяваха премахвайки им половите органи напълно, вследствие на което като порастваха големи те вече не приличаха на мъже, но ставаха досущ като жените:

http://tompietrasik.photoshelter.com...000P43wmhThCO0

http://player.mashpedia.com/player.php?q=6mLTwKR1Q3c
    Последно редактирано от npp : 05-18-2014 на 14:38

Супер фен Аватара на Supermassive____
    И като почнат да тръбят от всякъде, че трябвало да бъдем толерантни ала бала.. Пълен смях. Толерантност от мен не очаквайте. Ако можех щях да ги бутна заедно с мангалите в газовите камери и на сапун! А Адолф сигурно се върти в гроба.

Всеки трябва да бъде такъв какъвто е!
    Тези "реклами", които постоянно правят на различните изобщо не работи в техен плюс, обезсмисля важните каузи, за които се бори ЛГБТ. Трансексуални,хомо,би и прочие винаги е имало, но сега това се превръща в някаква "мода", всеки втори вече си мисли, че е бисексуален, хомо и прочие, точно това дразни и обърква обществото. А въпросната Кончита явно е последния писък на рекламния бизнес с цел сензация и рейтинги...
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-18-2014 на 16:19

Мега фен Аватара на RapExotic
    Отварщение, това изпитвам. И същото отвращение изпитвам и към хората, които го харесват. А като се има в предвид, че е спечелил Евровизия, става въпрос за няколко милиона човека. Винаги ми е било странно как един болен психопат може да зарази хиляди "нормални" хора само чрез появата си в дадена медия?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    минавам само да отбележа понеже некой беше казал, че такава форма и дължина на брадата била отвратителна. ами не, всъщност това е възможно най-секси брадата, която един мъж може да си пусне.

//тоя, ако махне женските неща от себе си, ще е ебаси пича. ако махне брадата, ще е ебаси мацката. коол

иначе да, много ограничени мнения. уеревър.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Кара ме да ми се доповръща. Но и аз съм крайно нетолерантен човек.
    Не ти и трябва да си толерантен, защото рискуваш в живота ти да се навлекат крайно неприятни индивиди.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    минавам само да отбележа понеже некой беше казал, че такава форма и дължина на брадата била отвратителна. ами не, всъщност това е възможно най-секси брадата, която един мъж може да си пусне.

//тоя, ако махне женските неща от себе си, ще е ебаси пича. ако махне брадата, ще е ебаси мацката. коол

иначе да, много ограничени мнения. уеревър.
    тая култура с траверси и педали ме ката да си направя термоядрена бомба

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е така ще е, нали еврогейците ще въвеждат трети пол... Очаквайте след 5-10 години да легализират педофилията и инцеста.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    То това си е световна тенденция. Като нищо скоро и прокурорската възраст да падне на 10, че иначе трябва да окошарят сума ти народ.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен

така се чувствам като му погледна снимките ;д някво много странно е, ама къде по-противни индивиди съм виждал по улиците, та ми е все тая. Някаква сензация стана, ще изкара парички, лошо няма ;3 А може и някакви хора действително да му се радват на музиката. Жив и здрав да е.

//интересно как все едни и същи хора влизат по тия теми да се обясняват ;д тесен е килерът мда ;д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    инцеста.
    В момента го обсъждат, междудругото. Легализацията на инцеста, де, в ЕС.

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен пък не ми е толкова интересна въпросната Кончита, покрай чийто образ избухна всичко това. В пъти по-интересни, забавни, дразнещи, отвращаващи и гнусни са ми хорските реакции спрямо нейния образ.
    Бях чела някъде някакво интервю с Том (в ролята на Кончита) и той беше обяснил съвсем човешки защо го прави, каква му е идеята и т.н. Нямам абсолютно нищо против идеите му и тяхното представяне пред публика, евала му даже.
    Тук не става въпрос за това, че съм толерантна, защото неговата визия в женски образ не ме засяга по абсолютно никакъв начин. Не знам защо на всички толкова им бърка в здравето. Аз имам по-лични неща, за които да се тормозя и да умувам.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Та. Пиша за да чуя мението ви по този въпрос - бъдете толерантни, и аз съм толерантна. Но все пак споделете какво ви кара да изпитвате.
    Ами първо смятам - че побойниците в училище не са си свършили добре работата - тоя/тая Кончита ако го бяха били всеки ден нямаше да е такъв.
    Второ смятам - че трябва да върнат казармата , не само в България , но и навсякъде - тогава ще изчезнат всякакви shemale-ли , swag-рчета и тем подобни боклуци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си