.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Rysotoy_97 Виж мнението
    Започнах често да си задавам въпросa защо се занимавам с момче което не познавам лично а и е обвързано?!Но така и не намирам отговор
    И аз не намирам.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се бъркай и какво толкова че ти е дал фъстъци? Това че те гледа не значи нищо

Цитирай Първоначално написано от Rysotoy_97 Виж мнението
    Като за начало ще започна с себе си!
    Казвам се Василена и съм на 17 години.Причината поради която пишa е че съм влубена в обвързано момче!Чувствата ми към него започнаха преди 3 месеца. Това което ще кажа сигурно ще ви се стори малко странно но всъщност не го познавам лично!Учим в едно и също училище и се засичаме много често,и така постепенно започнах да чувствам нещо към него докато не разбрах че е обвързан а това ме натажи много.След това започнах да обръщам внимание и на приятелката мy която не нещо повече от мен разбрах че са от доста години заедно и явно държат един на друг.Обаче,след около месец започнаха да се случват странни неща като например на панаира,той беше с нея но начина по които ме гледа шe с интерес събуди нещо в мен той не спираше да ме гледа...след когато всичко свърши накрая най- демoстративно се обърна и ме погледна в продалйение на 5 минути въпреки приятелката мy.и от тогава всеки път когато се видим винаги се гледаме по някакав станен начин и явно той вече има нещо в предвид,което малко ме плаши поради причината че си има приятелка.Започнах често да си задавам въпросa защо се занимавам с момче което не познавам лично а и е обвързано?!Но така и не намирам отговор., но много го харесвам и не знам какво да правя и как да постъпя???
    Здравей,мисля,че това е платонична любов,тъй като ти не познаваш лично момчето нито знаеш дали той изпитва същото към теб и дали иска да е с теб изобщо.Щом знаеш,че си има приятелка тогава за какво се бориш за него?Ако той не проявява интерес към теб как очакваш да те обикне?А това което си писала,че те е "забелязал" не означава,че той изпитва нещо към теб,това не говори за неговите чувства.Ако някой те загледа по улицата това означава ли,че те харесва като човек,а не само визуално?Защото той всъщност те е загледал само външно,но не и вътрешно като човек.Явно за него е най-важна визията или сексът и затова иска да те използва,но ти не му позволявай това да се случи.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си