Като за начало ще започна с себе си!
Казвам се Василена и съм на 17 години.Причината поради която пишa е че съм влубена в обвързано момче!Чувствата ми към него започнаха преди 3 месеца. Това което ще кажа сигурно ще ви се стори малко странно но всъщност не го познавам лично!Учим в едно и също училище и се засичаме много често,и така постепенно започнах да чувствам нещо към него докато не разбрах че е обвързан а това ме натажи много.След това започнах да обръщам внимание и на приятелката мy която не нещо повече от мен разбрах че са от доста години заедно и явно държат един на друг.Обаче,след около месец започнаха да се случват странни неща като например на панаира,той беше с нея но начина по които ме гледа шe с интерес събуди нещо в мен той не спираше да ме гледа...след когато всичко свърши накрая най- демoстративно се обърна и ме погледна в продалйение на 5 минути въпреки приятелката мy.и от тогава всеки път когато се видим винаги се гледаме по някакав станен начин и явно той вече има нещо в предвид,което малко ме плаши поради причината че си има приятелка.Започнах често да си задавам въпросa защо се занимавам с момче което не познавам лично а и е обвързано?!Но така и не намирам отговор

., но много го харесвам и не знам какво да правя и как да постъпя???