.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question За или против?

За или против сте носенето на силиконови презрамки за сутиен в ежедневието?Малко тъп въпрос,но ми е любопитно.:Д

Супер фен
    Еми стига да ти е удобно, защо не. А и никой няма да ти ги види под тениската или блузата, ако е под потник на мен не ми изглежда приятно, но пък да си с бял потник и черни презрамки още по-зле.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    По-добре сутиен без презрамки.
    Може да си използваш обикновените сутиени, като им махнеш презрамките. Продават се и такива http://static.vsichkioferti.bg/uploa...d2e4a06d84.jpg
    Много ми е грозно като видя момиче, сложило бюстие и оставила черните презрамки, да не казвам, че понякога и задната част на сутиена стои над бюстието.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    По-добре сутиен без презрамки.
    Може да си използваш обикновените сутиени, като им махнеш презрамките. Продават се и такива http://static.vsichkioferti.bg/uploa...d2e4a06d84.jpg
    Много ми е грозно като видя момиче, сложило бюстие и оставила черните презрамки, да не казвам, че понякога и задната част на сутиена стои над бюстието.
    +1
    Точно за последното говорех!!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    силиконовите са ужасни за бюстиета, дразнят ме.
    ама аз както примерно съм с големи гърди абсурд да нося сутиен без презрамки, просто той нищо не държи, както и тия тип чашка само.. така че зависи

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мразя силиконови презрамки. Даже предпочитам да се виждат презрамките, но да не са силиконови (естествено не ходя така, но е по-добре). Като си с бял потник, ще сложиш бял сутиен, като си с черен, черен. По-добре е от някакви шарени. А и едни презрамки могат да се сложат по толкова различни начина, че...

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    По-скоро против. По-добре си вземи сутиен телесен цвят, на който почти не се забелязват презрамките.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако става дума за потник, който не е изрязан отзад, не ми пречи да се виждат там малко презрамките на сутиена, стига да са в същия цвят. За бюстие наистина стои много грозно да се виждат както и отпред, така и отзад закопчалката. Силиконовите презрамки са ми много неудобни, но понякога ги слагам. А понякога пък предпочитам да ми е удобно пред това да робувам на красотата и не ми пука толкова много, стига да не стои много грозно, разбира се.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си