- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ne iska da si priznae....
zdraveite jiveq v sofiq i v klasa mi ima momiche koeto pushi 7 klas sme problema ne e che pushi neina rabota no pochti vsicki sme q vijdali da pushi a tq otricha..... vqrno che si e neina rabota no ot klasa mi sa mnogo zle nastroeni gotovi sa da q razkusat na parcheta za tova.... hvana se v losha kompaniq i tova i povliq... vse pak mi e priqtelka i ne iskam vsichki ot klasa da se nastroivat sreshty neq... znam che e bezmisleno da pisha tova no vse pak spodelete mnenie![]()
Интересен ник.
Нормално да отрича - малка и неуверена е и сигурно се страхува от последствията, ако родителите/учителите й разберат. 100% пуши, за да се направи на интересна (мисли си, че така изглежда по-голяма или пък го е видяла в някой филм/списание/в нета, харесало й е как изглежда и е решила, че и тя ще го прави). Само не разбирам какво пречи на съучениците от класа ви това, че тя се трови?
Пиши на кирилица.
Welcome to the Jungle...
^Явно, че не си признава, че го прави.
А пък на вас какво ви пречи, че тя пуши? Нали си е за нея. Нормално, че не иска да си признае.. то на тая възраст някой човек сподели ли нещо и веднага започват обидите...
Спокойно, те другите в близко време също ще пропушат и проблема ще е решен.
Явно е, че бърза да порастне, но не е готова за това. Отрича го защото смята, че ще получи неудобрение от ваша страна. Това е както при малките, като си харесват някой първо отричат, докато някой друг не си признае преди тях. Просто страх от новото и неизвестното.
п.п. Кирилица!!
Па да пуши, бе, какво ви бърка вас. То на 13 14 години (7ми клас) "перверзница" се кръщават, ти за едната трева ли си?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На вас какво ви влиза в работата?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!