Мен в случая бройката й въобще не ме интересува и ще се абстрахирам от нея. Но отново, за не-знам-кой-хиляден-път - защо този двоен стандарт трябва да го има, по дяволите?
Ако цифричката беше нагоре в твоя полза, трябва да го признаеш и пред себе си, едва ли щеше да пишеш тази тема на първо място.
Следващото го казвам като един Стрелец на друг - наистина може да си най-доброто за нея (в момента поне), но (тя) да правиш компромиси, да правиш компромиси, колко да правиш компромиси? Неувереността ти, вероятно ревността ти също, са я накарали да спре да общува с хора, на които държи, а не защото е изгаряла от желание. И как разбра, че тези приятели са били "изкуствени"?
Ако продължаваш така, съвсем скоро ще стъпиш накриво. Защото цялата тази тема звучи сякаш искаш ние да те убедим, че си заслужава да си с приятелката си. А със всичките "компромиси", които я караш да прави, след чистката на "изкуствени приятели", ще е в твоя полза да не е останала някоя истинска, защото може и да й отвори очите.