.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

fenastz е прав, а ти брато си много зле! мацката тепърва се проебава и има да ебе мощно, още поне 3-4г и да сменя бройки, освен ако не е някаква смотана моногамна путка като теб и за това да сте си паснали... не, не се обиждай, но е несериозно на 20-21 да ставаш баща или тя майка...
    Защо ли, защото на 21-2 и аз бях като теб подобно психо, бях хванал една с която в крайна сметка изкарах 1г и половина с 2 прекъсвания но се бях филмирал като теб - това е жената на живота ми, с нея ще имам деца бла бла бла булшитс. Човек, това са глупости и ти с това си поведение го доказваш. Казвам ти усещам те в каква ситуация си и какъв си, по простата причина че съм минал по тоя път и съм бил подобен на теб, с тази разлика че и бях първия и я скъсвах от ебане, но пък тя се чудеше как ли ще е с други...
    Накратко, прочети пак мнението на fenastz, осмисли го и най добре постъпи както той ти казва, на мен лично не ми се занимава да ти обяснявам подробно грешките и глупостите които правиш и личат отстрани погледнато.

Edit: Язък че си свингур 110кг а си такова нийди, пък било то и програмист-джудист... толкова несигурност лъха от теб и твоите действия, че се чудя това момиче наистина ли е била с 4 или май не е била с никой до сега че не те усеща. Но, спокойно, млада е още и ще се ошлайфа, ще разкрие истинската ти същност. Човек, вземи се стегни и бъди малко повече мъж.
    Последно редактирано от igaydarov : 05-19-2014 на 21:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си