- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жени с бради ... Чакай, какво ?
Напоследък, до колкото разбрах - покрай евровизия, навсякъде са плъзнали снимки на жени с бради. Или мъже с коси, грим и брада, все още не съм много сигурна.
Крайно толерантен човек съм. На съседното легло и оргия да става, не ми дреме. Пансексуална съм, сиреч предпочитанията ми не се изчерпват само до мъже и жени.
Обаче.
Обаче.
Това.
Ми бърка в здравето.
Става ми неприятно като го видя. Честно, не знам защо. Неестествено е, не съм свикнала - транссексуални, шимейли - не ми правят впечатление, но това не мога да го възприема, много ми е ново и ме дразни.
Всъщност, дразни ме на не толкова съзнателно ниво, защото това е мъж, който си приписва женски качества и черти толкова очевидно, че в мен се борят две основни емоции ( след кратък анализ, мисля, че това ме дразни ) :
- Този мъж, показва женственост и застрашава интересът на другите мъже към нормалните жени ( косвено мен )
- Този мъж, бяга от отговорността да бъде мъж и ако повече мъже последват неговия пример, ще трябва да излизам само с жени, а ааз си харесвам стереотипните мъже ( тези, дето ги виждам всеки ден на работа/ навън )
Та. Пиша за да чуя мението ви по този въпрос - бъдете толерантни, и аз съм толерантна. Но все пак споделете какво ви кара да изпитвате.
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...