.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: кръв?

katy1975
    Guest

кръв?

хей доста ми е притеснено заради всички тези "митове" с многото кръв при първия път.В смисъл, когато приятеля ми си изкара пениса от мен,той ще бъди ли в кръв?Или след това може малко да ми потече.
    Срам ме е защото той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х

при вас как беше?

Нормално да има кръв първия път. При мен имаше, но не беше кой знае колко, както и не беше болка за умиране, да не кажем че почти нямаше такава. И да, имаше кръв по презерватива, което също е нормално. Не вярвам приятеля ти са се "отврати" от тебе, в случай че държи на теб и знае, че си девствена. Каква ви е разликата в годините ?

Много е относително..при някои има много кръв..при мен имаше много малко, а и може би причините бяха други. Сексът не е за гнусливите и не мисля, че малко кръв при положение, че знае, че си девствена ще го погнуси.

Pri men kruv nqmashe , no za smetka na tova bolkata beshe dosta.. Pri vseki e razlichno.

Повече от фен Аватара на analgin
    Цитирай Първоначално написано от katy1975 Виж мнението
    той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х

при вас как беше?
    девствените ти истории както ги наричаш не трябва да ти създават такъв комплекс и да изпитваш чувство на вина, ако имате нормални отношения и момчето знае, че си девствена и има поне малка обща сексуална култура ще знае, че е възможно да има кръв и не би трябвало да се отвращава от теб, ако го направи значи е голям тъпак ии спокойно , не при всички има кръв , болката ще я преживееш.

при вас как беше - нямаше кръв и беше почти безболезнено.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от katy1975 Виж мнението
    хей доста ми е притеснено заради всички тези "митове" с многото кръв при първия път.В смисъл, когато приятеля ми си изкара пениса от мен,той ще бъди ли в кръв?Или след това може малко да ми потече.
    Срам ме е защото той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х

при вас как беше?
    Нали ти е гадже, няма да се отврати. Всеки минава по този път и това не е повод за притеснение.

при вас как беше - нямаше кръв и беше почти безболезнено.[/QUOTE]

Това.

Три пъти съм отварял и ми беше кеф даже ! Стига да не е някакъв гнуслив особняк не виждам причина да се отврати,а и след като казваш,че има доста опит няма причина за притеснения !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    При мен и кръв и болка имаше. Но като казвам кръв не си представяй, че блика като гейзер.

Ще бъдИ в кръв!

Кръв не тече при всички момичета. Някои дори не ги боли. При мен имаше малко кръв, даже после продължи да ми тече през деня, ама много малко. И боля, ама не беше страшно.

Не се тревожи, щом иска да правите секс, няма да се отврати от теб. Това си е нещо нормално, което се случва на всеки човек - да изгуби девствеността си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Три пъти съм отварял и ми беше кеф даже !
    Kolko e gnusno taka kato govorite!!

Супер фен Аватара на NissaN
    Денствена вече НЕ си лова по-отвратително нещо от това няма,пищя през цялото време и ми нацапа панталонките после едвам ги изчистих.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е да им кръв при първия път ама няма да е много спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си