- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянна умора
Здравейте, от известно време насам (по-скоро 2/3 години) имам някаква постоянна умора, дори когато съм се наспала,не съм извършвала тежки упражнение или съм мързелувала цял ден. Също така и имам и главоболие, което рядко минава и просто каквото и да правя, след това се чувствам психически и физически скапана. Лекарката ми каза, че мисли, че имам неврологичен проблем, кръвните ми изследвания не отчитат нищо и се чудех дали някой друг се оплаква от същото. Опитвам се да изкарвам прилични оценки, ходя всеки ден на училище, старая се да отделям време и на приятели и семейството, също така и почти всеки ден тренирам (пилатес, йога) не знам, може и това да ме уморява. Единственото е, че не се храня много здравословно (ям прекалено много сладко), също така и имам неспокоен сън - мятам се, будя се и т.н., също и проблеми с тревожността (затова лекарката ми мисли, че е невроза, но не е сигурна). Момиче съм, на 16 ако това е важно. Само исках да видя дали има някой с подобен проблем и ако има решение..
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3