.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Всичките ми приятели слушат чалга

Ето че отново дойде лятото и вече не ме свърта да стоя вкъщи. Искам да излизам вечер с приятели да пийнем и да се забавляваме, но всички ходят на чалга дискотеки пълни с олигофрени и селски изпълнения. Дори когато се събират на хижа или нещо подобно пак се слуша чалга. Покрай коледа и нова година се бяхме събрали така и всичко беше супер освен музиката. Следващите 2 седмици ми се бяха набили всички тъпи песни които въртяха цяла вечер. Вече съм на възраст на която всички излизат и се забавляват, а по горе посочените причини си стоя вкъщи. С повечето ми приятели вече не сме в едно училище и не се виждаме толкова често защото вечер не излизам с тях. Започвам да ставам аутсайдер и това супер много ме потиска. Попринцип съм интроверт и не правя лесно нови приятелства, а цялата тази история още повече ме преебава. Не знам какво да правя.

Цитирай Първоначално написано от dieselpower Виж мнението
    Ето че отново дойде лятото и вече не ме свърта да стоя вкъщи. Искам да излизам вечер с приятели да пийнем и да се забавляваме, но всички ходят на чалга дискотеки пълни с олигофрени и селски изпълнения. Дори когато се събират на хижа или нещо подобно пак се слуша чалга. Покрай коледа и нова година се бяхме събрали така и всичко беше супер освен музиката. Следващите 2 седмици ми се бяха набили всички тъпи песни които въртяха цяла вечер. Вече съм на възраст на която всички излизат и се забавляват, а по горе посочените причини си стоя вкъщи. С повечето ми приятели вече не сме в едно училище и не се виждаме толкова често защото вечер не излизам с тях. Започвам да ставам аутсайдер и това супер много ме потиска. Попринцип съм интроверт и не правя лесно нови приятелства, а цялата тази история още повече ме преебава. Не знам какво да правя.
    Една вечар отивате на чалга дикотека а следващата вечар на друга дискотека взависимост от това каква музика харесваш ти. Би трябвало да се съобразят с твоята музика. Друго нещо е, че няма как да ги промениш и да направиш така, че да престанат с чалгата. Те така са свикнали още от малки. За хижата правите плейлист със смесени песни с чалга и с твоя стил. Няма смисъл да искаш плейлист само с песни от твоят стил. Ако го направиш те ще ти се разсърдят. Друг вариант е да си намериш нови приятели. Чалгата си е дразнеща музика.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не ходи с тях по тея дупки. Не се превръщай в овца като тях, само за да излизате заедно. Нека те си ходят където си искат. Ако искат да дружът с теб ще дойдат на местата, които теб те кефят.

отидете на някое хаус парти (ако слушаш такава музика) и мога да им гарантирам че ще им е по-забавно от чалготеката

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    отидете на някое хаус парти (ако слушаш такава музика) и мога да им гарантирам че ще им е по-забавно от чалготеката
    Мхм, сигурно.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е като си в такава среда, какво очакваш? Не се излагай, кво те боли музиката, нали излизаш с хора? Пък като изпиеш достатъчно, изобщо няма да ти пука какво върви.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си