То е малко по объркано и с нашите отношения,преди година оставах да спя в тях доста често,защото ми беше по близо като след работа ходя на дискотека с колежки и една събота вечер,бях много уморена пих повечко явно,отидох в тях и като цяло винаги ми е било интересно какво ще е да спя с него,бях пила така че беше лесно,започнах да му говоря някакви неща и изкарах нещата,че съм влюбена в него,тогава той,че ме обича нямах никаква реакция,тогава исках секс,но така и не получих,а заспах и само го прегръщах и го целувах.На следващия ден,той ми донесе кафе,закуска,супер милия,обясняваше ми как толкова време е чакал това да се случи,при което бях шок,защото осъзнах че съм го излъгала и съм го подвела.Тръгнах си,казах му,че официално ще излезем в четвъртък,мислех да му дам шанс,но във вторник моя приятелка имаше рожден ден и след дискотеката пак останах в това момче,но само си легнах до него и това беше.Но на сутринта в стаята влезе едно от най-красивите момчета,които бях виждала,оказа се че е много добър негов приятел,за който само съм чувала,но не съм виждала.Беше страшно красив,не можех да спра да го гледам,той само ми се усмихна и започнаха да си говорят и излязоха.Тръгнах си и след 3 часа бях на обяд с приятелки в центъра и отново го видях,той ме заговори,вечерта бях на клуб и той отново беше там,каза ми че е съдба да се срещаме 3пъти в един ден,и започнахме да си говорим,говорихме до 9 сутринта.Прибра ме вкъщи,вечерта беше срещата с Мартин (моят най-добър приятел) ,но Росен (неговият приятел) ми писа,че е до нас ако искам да пием кафе отново да се видим,излязох с него и се заговорихме за Мартин и той ми каза,че е казал на Марти,че сме се видели в Mascara и Марти му е казал "Сигурно е почнала да те занимава нали?" ,при което просто ми стана изключително тъпо,отмених срещата с Мартин,започнах да го игнорирам,започнах да излизам с Росен и бяхме 6 месеца заедно,почти не се чувах с Мартин през това време.След като се разделих с Мартин или по точно към края на връзката ни,той започна да ме търси отново и аз му казах,че е по-добре всичко което има към мен да приключи ,защото няма да стане.Сега отново той ми казва,че е влюбен в мен,а аз съм тотално объркана.