Бий му петата в г***, никое момче/мъж не трябва да си позволява да го въртят така. Щом ти е позволил, ще ти играе по свирката, дори и да му дадеш шанс, след което ще ти писне, защото момчето има някакви сериозни чувства към теб "ще мисли бъдещето" и ще го отсвириш моментално. След това той ще страда известно време и ще те намрази. Обичайния сценарии за доброто момче. Насила хубост не става. Както са ти станали нещата с Роската е натурално, другото е насила. Бил съм там, свидетел съм на доста такива ситуации и всичките са завършили по един и същи начин. Ще излизате няколко месеца, след което красивия му брачед от село ще му дойде на гости примерно, ще ти се насълзи п*ч*то, още щом го зърнеш и Марто остава сам с ръката си и разбито сърчице. Ако това ти е целта - дай му шанс. Отхвърлиш ли го обаче има вероятност да се надъха много, да прави по 30 000 лицеви за да промени тези бицепси, пилешки шницели или някакви други процедури като скубане на вежди, козметик, маникюр и тем подобни педерасщини или да се развие професионално и ПУФ виждаш го след година-две-три време и ролите се обръщат, но Марто е запомнил, че си го отхвърлила и си вика "Оо, не! С тази вече пробвах и си изпатих!" и тогава на теб ще ти е тъпо, но не толкова, защото е минало много време и чувствата са студени като под на мазе в северна Норвегия. Трети вариант: казваш му "Да не съм те видяла повече!", пак ще те намрази, но занапред няма да имаш срещи с него, което те устройва най-много, ще си спестиш време, нерви и безсмислени обяснения, как я "няма искрата", след като се е появил брачеда Гошо от село, който с повдигане на вежда ти преобръща света.
Бил съм на неговото място, в ситуация, която е 95% идентична с текущата ти. Моят съвет е да прекратиш всякакъв контакт с него и да не се опитваш да запазиш "приятелството" ви, което гаранция Франция ти давам, че не съществува от момента, в който се е влюбил в теб, което може да се е случило 23г. пр.н.е. Ако наистина държиш на него, просто - тотален игнор. Най-доброто, което можеш да направиш за себе си и за него.

Това е моето мнение.

П.С. Ако решиш да го разкараш, не му излизай с някакви - "ще си намериш някоя, която ще те оцени" и тем подобни тъпотии. Просто НЕ и точка.