Ами никога не съм искала да го подведа,аз никога не съм била сигурна какво изпитвам точно към него,но това с Росен беше глупаво да,но бях доста щастлива с него ,въпреки че се оказа огромен женкар и ме прееба.Но никога не ми е било за цел да постъпя нечестно спрямо Мартин,държа на него и знам,че ще постигне големи успехи и ще се реализира.Той е студент по медицина,ще специализира в Германия или Франция,страхотен е,но аз няма как насила да се влюбя в него,не защото не е хубав,напротив хубаво момче е,но не искам да го нараня,не искам да стане така както каза,да излизам с него няколко месеца и в един момент,да осъзная че не го искам и да го нараня.Ами всъщност,това му казах 100 пъти,че ще си намери някоя която го заслужава,че аз го оценявам,но просто го приемам за най-добрият ми приятел,мога да му кажа всичко,да му се доверя напълно,нямам приятелка на която мога да кажа толкова лични неща,както на него.Ами след това,което му причиних първият път,той не искаше да ме вижда и аз едва си го върнах като приятел,но 3 месеца го лъжех,че нямам нищо с Росен,за да не го нараня.. беше ужасно Оле аз съм ужасен човек..